Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

evet işte yaa aynen öyle (((((( bütün herşeyim oydu benim.. her anımda o vardı.. şimdi kolum kanadım kırılmış gibi(((((

ayy kızlar sizi o kadar iyi anlıyorumki..o benim herşeyimdi,bunu daha iyi anladım..sadece sevdam değilmiş,dostum,sırdaşım,nazımı çok iyi çeken,benim bütün derdime derman olan..hep pozitifliğiyle bana enerji verirdi..şimdi çok boşluğa düştüm..anlatamıyorum kimselere..:gitme:

yaa bende yaaaaaaaaaamafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben

Geçicek bu günlerde canımm. Sevgilim bana hep düğünümüzü düşün
seni istemeye geldiğimiz zamanı düşün diyip teselli ediyo. Sende öyle yap
Ben onu teselli etceğime o beni ediyoo :asigim:

evet ya aynen dediğin gibi bi tek sevgili değildi.. dost..sırdaş..can..dediğin gibi nazımı en iyi çeken.. bana en iyi tesellileri veren.. beni mutlu eden.. ne bileyim ya taşım toprağım havam suyum ekmeğim harbiden herşeyim işte ya(((((
mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben

Geçicek bu günlerde canımm. Sevgilim bana hep düğünümüzü düşün
seni istemeye geldiğimiz zamanı düşün diyip teselli ediyo. Sende öyle yap
Ben onu teselli etceğime o beni ediyoo :asigim:

ay bu bizim sevgililerimiz harbiden eşsiz ya... ne bileyim aynen dediğin gibi ben teselli edeceğime o beni teselli ediyo asker olduğu halde.. düğün tarihimiz allah nasip ederse eylül 2011.. hep onu hatırlatıyo sen çeyizini hazırla gelir gelmez alcam seni diyo ama ne bileyim işte onsuzluk çok kötü be mafoldumben

kızlar şu bunalım halden kurtulun ama ya bende özlem doluyum sizin böyle yazdığınızı okuyunca içim dahada burkuluyo hadi kapatalım şu özlem hasret mevzularını canlarımopuyorumnanaktan

Son düzenleme:

ayy canım bizimkide Allah nasip ederse eylül 2011 gibi düşünüyoruz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…