Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

ayyyyyyyy ne mütiş bi duygu ya her gece beraber uyuyup her sabah aynı güne uyanmak:)))))))))) şafak kaç canım???

evet müthiş bi duygu her akşam beraber tv izlemek ona sarılıp hatta onun koynunda tv izlerken uyuakalmak ne tatlı hayallerdir bunlar inşallah hayallerimiz gerçeğe dönüşür canlarımopuyorumnanaktan..benim şafak 364 canımturkbayragi

ümmü geçmiş olsun canım..
benim sevgilimde tel kullanıyo bugun itibariyle bizde mesajlastık bugun çok güzeldi özlemişim mesajlaşmayı yaopuyorumnanaktan
SAOLL CANIMMM EVET CANIM YAAAA BENDE NASILL ÖZLEMİŞİMMMM O KADAR İİ GELDİKİ AY SEVİNDİM YAA AYNI ANDA AYNI MUTLULUĞU YAŞAMIŞIZ DEMEKKİ...
hepinize iiyii geceler kızlar rüyanızda askerlerinizi görünnnnn
Öpüldünüz ben kaçıyorumm

İİ GECELER HAYATIMMM SENDE RÜYANDA AŞKINI GÖR ÖPÜLDÜNN...opuyorumnanaktan

aminnnnnnnn canım benim aminnnnnn inşh... eyvahedigeldismile azaltıyorsun oh:)

muhurlukaderim dün akşam zırlayıp duruyodum ya aramadı diyee çocuğun yine günahını almışım iyi miii klava: ahanda bu oklava bana :sm_confused:

seviyorum seni paşam :asigim:

BEN SANA DEMEDİMMİ AKŞAMM SENİ OKLAVAYLA DEİL MERDANEYLE DÖVMEK LAZIM MERDANEYLE...:mymeka:
NOOLMUŞ NEDEN ARAMAMIŞ ASKERİNN...

aman ümmüm be ne bileyim(((((ohhh telefonda almış seninki ne güzel yaaaaaa

mevlam banada göstesin o günleri inşh:/

GÖSTERİCEK İNŞALLAH CANIMM MEAK ETME UNUTMÖA HERŞEY ZAMANLAA....opuyorumnanaktan

SAOLL CANIMMM EVET CANIM YAAAA BENDE NASILL ÖZLEMİŞİMMMM O KADAR İİ GELDİKİ AY SEVİNDİM YAA AYNI ANDA AYNI MUTLULUĞU YAŞAMIŞIZ DEMEKKİ...
evet canım ne mutlu bize:asigim:
aminnnnnnnn canım benim aminnnnnn inşh... eyvahedigeldismile azaltıyorsun oh:)

canım azalıyo her gecen gün senınkıde bak bende çok yakın bi zamanda senin gibydim 300leri hayal ediyodum bak 300leri yarıladım geçiyo bitanem sabır sadece bebeim:1hug:

KIZLAR BEN ÇIKIYORUMM KLUZENıM YANIMDA YANLIZ BIRAKMIYIM NASILA HER AKŞAM BURAYIZ BıZ YARIN GÖRÜŞMEK ÜZERE KENDıNıZE ıı BAKIN ÖPÜYORUM SıZı KOCAMANNN...opuyorumnanaktan

MELıKECıMMMMM ASKERıNıN NEDEN ARAMADIĞI BANA ÖZELDEN YAZARSAN ÇOOOOK SEVıNıRıM HAYATIMMM MERAK ETTıM BURAYA YAZXARSAN GERı GELıP BAKAMIYORUM PEK PC DONUYO O ZAMAN ÖZELDEN OKURUM OK ÖPÜYORUM SENıDE CANIMM GÖZÜNAYDINNÇ...opuyorumnanaktan

o benim canım ama hep siz berabersiniz banane felekten bi gece bende isterim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…