- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #25.201
evet canım kesinlikle katılıyorummm...
hoşgeldin canımm ne demek hayatımmm listeler hergün daha güzel oluyo valla hergün biraz biraz eksiliyo...
ayyyyyyyy ne mütiş bi duygu ya her gece beraber uyuyup her sabah aynı güne uyanmak:)))))))))) şafak kaç canım???
SAOLL CANIMMM EVET CANIM YAAAA BENDE NASILL ÖZLEMİŞİMMMM O KADAR İİ GELDİKİ AY SEVİNDİM YAA AYNI ANDA AYNI MUTLULUĞU YAŞAMIŞIZ DEMEKKİ...ümmü geçmiş olsun canım..
benim sevgilimde tel kullanıyo bugun itibariyle bizde mesajlastık bugun çok güzeldi özlemişim mesajlaşmayı yaopuyorumnanaktan
hepinize iiyii geceler kızlar rüyanızda askerlerinizi görünnnnn
Öpüldünüz ben kaçıyorumm
evet müthiş bi duygu her akşam beraber tv izlemek ona sarılıp hatta onun koynunda tv izlerken uyuakalmak ne tatlı hayallerdir bunlar inşallah hayallerimiz gerçeğe dönüşür canlarımopuyorumnanaktan..benim şafak 364 canımturkbayragi
şafak 450 olmak üzere, başkada yoookkk ... !!!!
muhurlukaderim dün akşam zırlayıp duruyodum ya aramadı diyee çocuğun yine günahını almışım iyi miiiklava: ahanda bu oklava bana :sm_confused:
seviyorum seni paşam :asigim:
aman ümmüm be ne bileyim(((((ohhh telefonda almış seninki ne güzel yaaaaaa
mevlam banada göstesin o günleri inşh:/
evet canım ne mutlu bize:asigim:SAOLL CANIMMM EVET CANIM YAAAA BENDE NASILL ÖZLEMİŞİMMMM O KADAR İİ GELDİKİ AY SEVİNDİM YAA AYNI ANDA AYNI MUTLULUĞU YAŞAMIŞIZ DEMEKKİ...
aminnnnnnnn canım benim aminnnnnn inşh... eyvahedigeldismile azaltıyorsun oh:)
BEN SANA DEMEDİMMİ AKŞAMM SENİ OKLAVAYLA DEİL MERDANEYLE DÖVMEK LAZIM MERDANEYLE...:mymeka:
NOOLMUŞ NEDEN ARAMAMIŞ ASKERİNN...
GÖSTERİCEK İNŞALLAH CANIMM MEAK ETME UNUTMÖA HERŞEY ZAMANLAA....opuyorumnanaktan
evet canım ne mutlu bize:asigim:
canım azalıyo her gecen gün senınkıde bak bende çok yakın bi zamanda senin gibydim 300leri hayal ediyodum bak 300leri yarıladım geçiyo bitanem sabır sadece bebeim:1hug:
15 ay uyusamda hemencecik geçse keşke
BENDE ÖLE DİYODUM İLK ZAMANLAR AMA UYANIKDA GEÇİYOMUŞ ... BUNLARIDA YAŞAMAK GEREKİYOMUŞ BİŞİLER İÇİN...opuyorumnanaktan
KIZLAR BEN ÇIKIYORUMM KLUZENİM YANIMDA YANLIZ BIRAKMIYIM NASILA HER AKŞAM BURAYIZ BİZ YARIN GÖRÜŞMEK ÜZERE KENDİNİZE İİ BAKIN ÖPÜYORUM SİZİ KOCAMANNN...opuyorumnanaktan
MELİKECİMMMMM ASKERİNİN NEDEN ARAMADIĞI BANA ÖZELDEN YAZARSAN ÇOOOOK SEVİNİRİM HAYATIMMM MERAK ETTİM BURAYA YAZXARSAN GERİ GELİP BAKAMIYORUM PEK PC DONUYO O ZAMAN ÖZELDEN OKURUM OK ÖPÜYORUM SENİDE CANIMM GÖZÜNAYDINNÇ...opuyorumnanaktan
başkada yok ne demek:S
ne tatlı bişeysin kız sen böyle yerim ben seni olumunekankayizsmile
başka 450 yok işte, gittikçe azalıyor, başka aynısından yok demek...
kafayı tırlattım, özlemekten...
poff...
olumunekankayizsmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?