Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

ilk günler mi böyle çok zor oluyor?yoksa hep mi böyle olacak??

ilk günler zor olur canım ama emin ol izine gelip gittiği zaman en zor zaman o işte ben taşadım ilk gönderdiğimde 1 haftada alıştım sonra dağıtıma geleceği günü bekledim geldi 1 hafta durdu alıştım gitti sudan çıkmış balık gibi oldum 2 haftadır leylayım alışamadım..

hoss geldinnnkaydirigubbakcemile5

muhurlukaderim hoşgeldinn tatlımm

nassınn bu akşamm

ümmüm yavrum hoşgeldin
canlarım benimmm hoşbuldummm sağolun vala düne göre kötüyüm bugün yaaa sesim falan kısıldı tarevestiler gibi çıkıyo şuan listeleri yapim çıkarım die düşündüm ama kaldım yine yaa...

askerim beni aramak için 45 dk sıra beklemiş çok üzüldüm he(((((((

ahhh yavrum beniiiiiiimmmmmmm boşver ceydacım üzülüyoruz ana bakma ii oluyo aslında daha çok değer biliyolar...
ümmücüm hoşgeldin listeler çok güzel teşekkürler bitanem aslında bana şafağı yarılayınca listeye girmek daha mantıklı geliyodu ama madem çoğunluk öyle istedi yapıcak bişey yokzemuszemus
ne demek hayatımm,evet aslında ölesi aha bi güzel olurdu bencede ama kızlar öle istedi bende kırmıyım dedim bi kere daha açıldı bu konu tartışma çıkmıştı bu seferde aynı şey olmasın dedim yaptım aslında kızlar bilmiyo o listeye girmeyi beklemenin anlamını heyecanını ama olsun napalım böle mutlu olcaklarsa moral bulucaklarsa varsın olsunn maksat moral vermek zatenn...
muhurlukadeerrrrrr napıyiiiinnnn liste mi hazırliyiiinn
evet tatlım listelerle uğraşıyodum ondan cevap atamadım hemen...
ayyyyyyy ne konseri ya öyle konserlerdem oluyo(((((((((
ohoooooooo dansöz bile getiren yerler hayatımmm ne sandııın dua et öle bi yere düşmesin seninki...kaydirigubbakcemile3
kızlar ben geldim..şafak listelerini hazırlamışsın canım emeğine sağlık..benimki bilecik/söğüt bu arada belirteyim.şafak 12 den sonra 446..
tatlım listede adın var gerisi yok şafağını öğrendim şimdi bide yerini sölersen ii olur ekliyim senide...
kızım bitirdin resmen yaaaaaa:))))))))))

evet canım yaaa bitti sayılır çok şükür ama asıl askerlik bnundan sonra başlıyoo....

kızlaaaaaarrrrr nişanlım zaman geçmiyo die bugün cep telefonu aldı ayyy o kadar süper olduki mesajlaştık durduk akşama kadar resim falan çekip gönderdiiiiii benim resimlerimi istedi çok özledim dediiii ayyy süper oldu telefon alması yaaa nası farketti anlatamm...:asigim:

bu arada ceydaaaaaaa yanımda kim var bil bakemm...kaydirigubbakcemile3

herkes öyle diyor yaaa..yani tüm yaşayanlar. ikinci gidişi daha çok koyuyormmuş mafoldumben

didem ne tatlısın kız öyle maşallahh
sensin demii bilmiyorumkismile
teşekkür ederim melikecim evet benimopuyorumnanaktan
evet ya ama eğlenemiyoruzki((((((

tatlım benimde içim kan ağlıyo ama hep onsuz olmuyo dersek günler geçer mi sence bitanem..bak benim aşkım gideli 95 gün oldu ben bile bu kadar olmasına inanamıyorum canım geçiyo merak etme üzmemeye çalış kendini.

bu arada ceydaaaaaaa yanımda kim var bil bakemm...kaydirigubbakcemile3[/QUOTE]

o yanındakinin şuanda benim yanımda olması gerekiyor bence ben daha yalnızım gıcıklarrrrrrrrrrrrrrrrr klava: mafoldumben

muhurlukaderim dün akşam zırlayıp duruyodum ya aramadı diyee çocuğun yine günahını almışım iyi miii klava: ahanda bu oklava bana :sm_confused:

seviyorum seni paşam :asigim:

tatlım benimde içim kan ağlıyo ama hep onsuz olmuyo dersek günler geçer mi sence bitanem..bak benim aşkım gideli 95 gün oldu ben bile bu kadar olmasına inanamıyorum canım geçiyo merak etme üzmemeye çalış kendini.[/QUOTE]

gerçekten geçiyormu yaaa çok umutsuzum bu akşam(((((((

gerçekten geçiyormu yaaa çok umutsuzum bu akşam(((((((

geçiyo kuzum umutsuz olma tamammı geleceğinizi hayallerinizi düşün mutlu ol böylece ben ne zaman umutsuzluga kapılsam kendi kendime diyorum ki didem iyikide gitmiş aşkın bak bi an önce gelsin evleniceksiniz her gece beraber uyucaksınız v.s bu şekilde kendimi motive ediyorum tatlım:asigim:

ayyyyyyyy ne mütiş bi duygu ya her gece beraber uyuyup her sabah aynı güne uyanmak:)))))))))) şafak kaç canım???

herkes öyle diyor yaaa..yani tüm yaşayanlar. Ikinci gidişi daha çok koyuyormmuş mafoldumben
evet canım kesinlikle katılıyorummm...
selam kızlar ii geceler hepinizeopuyorumnanaktan mühürlükaderim yine listeler hazırlanmış ellerine sağlık canım benimzemuszemus
hoşgeldin canımm ne demek hayatımmm listeler hergün daha güzel oluyo valla hergün biraz biraz eksiliyo...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…