- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #25.181
ilk günler mi böyle çok zor oluyor?yoksa hep mi böyle olacak??
kızlar şu bunalım halden kurtulun ama ya bende özlem doluyum sizin böyle yazdığınızı okuyunca içim dahada burkuluyo hadi kapatalım şu özlem hasrte mevzularını canlarımopuyorumnanaktan
hoss geldinnnkaydirigubbakcemile5
muhurlukaderim hoşgeldinn tatlımm
nassınn bu akşamm
canlarım benimmm hoşbuldummm sağolun vala düne göre kötüyüm bugün yaaa sesim falan kısıldı tarevestiler gibi çıkıyo şuan listeleri yapim çıkarım die düşündüm ama kaldım yine yaa...ümmüm yavrum hoşgeldin
askerim beni aramak için 45 dk sıra beklemiş çok üzüldüm he(((((((
ne demek hayatımm,evet aslında ölesi aha bi güzel olurdu bencede ama kızlar öle istedi bende kırmıyım dedim bi kere daha açıldı bu konu tartışma çıkmıştı bu seferde aynı şey olmasın dedim yaptım aslında kızlar bilmiyo o listeye girmeyi beklemenin anlamını heyecanını ama olsun napalım böle mutlu olcaklarsa moral bulucaklarsa varsın olsunn maksat moral vermek zatenn...ümmücüm hoşgeldin listeler çok güzel teşekkürler bitanem aslında bana şafağı yarılayınca listeye girmek daha mantıklı geliyodu ama madem çoğunluk öyle istedi yapıcak bişey yokzemuszemus
evet tatlım listelerle uğraşıyodum ondan cevap atamadım hemen...muhurlukadeerrrrrr napıyiiiinnnn liste mi hazırliyiiinn
ohoooooooo dansöz bile getiren yerler hayatımmm ne sandııın dua et öle bi yere düşmesin seninki...kaydirigubbakcemile3ayyyyyyy ne konseri ya öyle konserlerdem oluyo(((((((((
tatlım listede adın var gerisi yok şafağını öğrendim şimdi bide yerini sölersen ii olur ekliyim senide...kızlar ben geldim..şafak listelerini hazırlamışsın canım emeğine sağlık..benimki bilecik/söğüt bu arada belirteyim.şafak 12 den sonra 446..
kızım bitirdin resmen yaaaaaa:))))))))))
ayy canım bizimkide Allah nasip ederse eylül 2011 gibi düşünüyoruz..
ilk günler zor olur canım ama emin ol izine gelip gittiği zaman en zor zaman o işte ben taşadım ilk gönderdiğimde 1 haftada alıştım sonra dağıtıma geleceği günü bekledim geldi 1 hafta durdu alıştım gitti sudan çıkmış balık gibi oldum 2 haftadır leylayım alışamadım..
teşekkür ederim melikecim evet benimopuyorumnanaktandidem ne tatlısın kız öyle maşallahh
sensin demii bilmiyorumkismile
evet ya ama eğlenemiyoruzki((((((
bence hep her an zor olacak
gerçekten geçiyormu yaaa çok umutsuzum bu akşam(((((((
sus kız ne hep öle olması size öle geliyo hiiiçdee öle olmuyo kızlar....
hepinize iiyii geceler kızlar rüyanızda askerlerinizi görünnnnn
Öpüldünüz ben kaçıyorumm
geçiyo kuzum umutsuz olma tamammı geleceğinizi hayallerinizi düşün mutlu ol böylece ben ne zaman umutsuzluga kapılsam kendi kendime diyorum ki didem iyikide gitmiş aşkın bak bi an önce gelsin evleniceksiniz her gece beraber uyucaksınız v.s bu şekilde kendimi motive ediyorum tatlım:asigim:
evet canım kesinlikle katılıyorummm...herkes öyle diyor yaaa..yani tüm yaşayanlar. Ikinci gidişi daha çok koyuyormmuş mafoldumben
hoşgeldin canımm ne demek hayatımmm listeler hergün daha güzel oluyo valla hergün biraz biraz eksiliyo...selam kızlar ii geceler hepinizeopuyorumnanaktan mühürlükaderim yine listeler hazırlanmış ellerine sağlık canım benimzemuszemus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?