- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #25.281
günaydın kıslar napıonus bakem:hulya: ama ben gene yokum listede yaaalmaz: üsülüyorum ama artık haaa mafoldumben nesse buğun aşkıma mektup gönderecem gittiğinden beri ilk mektubum yerimseniben canım çok acıyo ilaçlar daha beter etti ama napim genede gidip gönderecem mektubumu bide aşkım soruyo dün akşam iyisin dimi diyor biliyor hasta olacağımı senağlama ne zaman kısa da olsa bi ayrılık yaşasak ben hemen hastalanıyorum anacım nie bilmiyorum ama hep oluyo bu iş için şehir dışına gittiği zamanlarda da oluyodu ama iyiyim diyom tabiki inanmıyor ama olsun napim ölüyom aşkım gel mi deyim :jeyyar: :roflol: nesse kıslar size eyi sohbetler ben bi postaneye gedim gelince gene yazarım öptm dadluşlar opuyorumnanaktan
ihii bende usta birliğindeki ilk mektubumu bu hafta gönderdim dün almışş yine yazcam ama bugünn şevk geldi kaydirigubbakcemile3
bi sürü mektup oldu valla onda :kedi:
neyse kızlar benim ödevler :umursamaz:
neyse iyi günler herkesee
$afak 360
Nasilsiniz kizlar?
oyyy oyy konuş aşkınla canımıniçi ben konuştum öğlen insan mutlu oluyo konusunca bende öptüm canım arkadaşımŞenizben buralardayım bakınıom öölekaydirigubbakcemile2
aşkım arıcak birazdan,onu beklerken oyalaniim diye geldimdizemuszemus
öpüorum sizi kıslaaarr,canlaarr,kaderdaşlarımmmopuyorumnanaktan
$afak 360
Nasilsiniz kizlar?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?