Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

günaydın kıslar napıonus bakem:hulya: ama ben gene yokum listede yaaalmaz: üsülüyorum ama artık haaa mafoldumben nesse buğun aşkıma mektup gönderecem gittiğinden beri ilk mektubum yerimseniben canım çok acıyo ilaçlar daha beter etti ama napim genede gidip gönderecem mektubumu bide aşkım soruyo dün akşam iyisin dimi diyor biliyor hasta olacağımı senağlama ne zaman kısa da olsa bi ayrılık yaşasak ben hemen hastalanıyorum anacım nie bilmiyorum ama hep oluyo bu iş için şehir dışına gittiği zamanlarda da oluyodu ama iyiyim diyom tabiki inanmıyor ama olsun napim ölüyom aşkım gel mi deyim :jeyyar: :roflol: nesse kıslar size eyi sohbetler ben bi postaneye gedim gelince gene yazarım öptm dadluşlar opuyorumnanaktan

ihii bende usta birliğindeki ilk mektubumu bu hafta gönderdim dün almışş yine yazcam ama bugünn şevk geldi kaydirigubbakcemile3

bi sürü mektup oldu valla onda :kedi:

neyse kızlar benim ödevler :umursamaz:
neyse iyi günler herkesee

sana ii ödevler tatlım bende çıkıorum ilk mektubu atmaya allah devamını getirir inşallah zemuszemus kaydirigubbakcemile5 kaydirigubbakcemile3

anaaaaaaaaaaammmmmmmmm kıs buğün pazar demi ay gediyodum walla nerdeyse bide bu agrıyla git oraya kadar soora geri dön ölürdüm heralde sırnaşık şey aşk olsun kıslar sizde hatırlatmıyosunuz pazar diye yaww:mymeka: nesse allahtan kapıdan çıkmadan geldi aklıma hihoyyyt yarın atarım artık guclubacismile

maviye sevdalınınkide mi manisadaydı inşallah alaşehirdedir ve ulaştırmadadır :jeyyar: alaşhir ulaştırma çok rahatmış benimki ulaştırma taburundaydı şimdi inzibata aldılar anası dini ağlıormuş ulaştırma rahattı bu berbat diyo :sinifsinif: oooo kıyamam ben aşkıma yaa Şeniz

sLm tezkereci güzeller nasılsınızzz? Şafak 66 sLm Yozgattt aşkımın memleketi Ya dün telefonunu gizlice açmış alo dedi o sırada telefon kapandı sürekli aradım ama kapalıydı biri geldi kapattı oda heralde neyse artık inşallah başka zamana duyarım aşkımın sesini ama alo diyişinden anladım nasıl olduğunu gayet iyi geliordu sesi :-| =)

ben buralardayım bakınıom öölekaydirigubbakcemile2
aşkım arıcak birazdan,onu beklerken oyalaniim diye geldimdizemuszemus
öpüorum sizi kıslaaarr,canlaarr,kaderdaşlarımmmopuyorumnanaktan

ben buralardayım bakınıom öölekaydirigubbakcemile2
aşkım arıcak birazdan,onu beklerken oyalaniim diye geldimdizemuszemus
öpüorum sizi kıslaaarr,canlaarr,kaderdaşlarımmmopuyorumnanaktan
oyyy oyy konuş aşkınla canımıniçi ben konuştum öğlen insan mutlu oluyo konusunca bende öptüm canım arkadaşımŞeniz
$afak 360

Nasilsiniz kizlar?

iyiyiz canım sen nasılsın asker nasıl keyifler nasıl?

Idare eder.. e$imle az once gorustum.. oranin nasil oldugunu anlatti.. birazcik depresyona girmis.. kuru kemik olmus.. 3 haftadir du$ bile almamislar pppfffff

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…