Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

oh oh konuş bakalım kaydirigubbakcemile3 bis sadece aksamları konuşabilios oda toplasan 2 3 dakka :gitme: olsun napim ama her akşam duyuyorum bitanemin sesini bunada şükür yerimseniben
ama ustaya geçince,sizde daha olucaksınız arkadaşımmm gör bak,az sabıropuyorumnanaktan

yenisin canım merak etme geçiyo bak bizim 96 gün oldu gideli dün gibi daha..
kızlar ben çıkıyorum akşama gorusmek üzereopuyorumnanaktan

görüşürüz didocummŞeniz

didem bak doğru diyosun aslında benim de aklıma yattı şu yemek işi bende mi yapsam napsam alıyolarmıymış..

geçenlerde aşkım kargo falan almıyolar posta almıyolar sadece mektup demişti ama bilmiyorumkismile

olmadı haftasonu çarşıya çıkınca ptt kargo dan alsın.. zaten burdan izmit e bi günde gidiyo.. sositososito
sizinde öyleyse ona göre gönderirsin çarşıya çıkınca alır

megden alıntı
ama ustaya geçince,sizde daha olucaksınız arkadaşımmm gör bak,az sabır

biliorum bitanem ah şu acemilik biran önce bitse ooofff ooofff :gitme: inzibat ya çarşıda falan gezer heralde rahat rahat konuşuruz inşallah yani ööle ümit ediyom :kedi: ama bitmio bu acemilik yaa daa birsürü var mafoldumben 75 gün oranın acemiliği daa gideli 11 gün oldu mafoldumben

Eftelyacim,
Nasil oldu rahatsizligin? iyimisin biraz, uzandin dinlendin ya..

Pffff canim cok SIKKIN ya... Askimi cok özledim, sesi kötü geldi..
Daraldim diyooo... insallah bir an once alisir..
ya ne demek ya 3 haftadir du$a girmemisler ya
Igrenc bi durum

Son düzenleme:

bitanem wallaa dinleniom dinlenio gene aynı değişen bişicik yok yaa ölüyom ağrıdan kafamçokkarıştı senağlama aman kıslar dikkat edin böbreklerinizee :kedi:

sıkılma bidenem sıkılma geçecek hepsi moral ver bol bol sevdiğine a.s benimkide buğünlerde fena durumda :sinifsinif: ulaştırmada rahattım inzibat çok kötü diyor bende moral vermeye çalışıom bak geçecek usta birliğinde kral gibi olcan bol bol gezecek eğitim falan yok deyom napim :1rolleyes: ay kıyamam yaa biran önce gelsinler walla sağsalim ne bis dayanabilios nede onlar :sinifsinif: allah sabır versin walla hepimize :Saruboceq:

cnm snnki askerligi nerde yapıyor ne kötü bi durum şu banyo yapamamaları umarım herşey en kısa zamanda düzelir

Insallah bir an once duzelirsin..

AMINNNNNNNNNNNNN, zaman cabuk ve iyi gecsinnnn.. allah korusun askerlerimizi..

amin tatlım amiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnn :sinifsinif: kaynanam gülüor halime bisim zamanımızda olsan napacaktın ölürdün artık diyo yeni gitti hemen hastalandın diyor kaydirigubbakcemile3 doğru walla dadlularım çok şükür halimize önceden ne telefon varmış ne de gidip ziyaret etme ohaoldumsmile arada sırada toplasan 1 2 mektup dışında bişi yapamıyolarmış ay kaynanam doğru söölüo walla ölürdüm ben o zaman kaydirigubbakcemile3 :roflol:

cnm snnki askerligi nerde yapıyor ne kötü bi durum şu banyo yapamamaları umarım herşey en kısa zamanda düzelir

bitanem manisa alaşehirde walla saten 2 3 dakka konuşuos banyoyu sormak aklıma gelmedi bu akşam soracam ayyy gerçekten iğrenç bir durum bide sürekli eğitim yapıyorlar toz toprak içinde ay bide ter iiiiiiiğğğğğğğğreeeeeeeeennççççççç ıııııııııyyyyyyyyyyyyy-tatlicadiarzu- inşallah düzelir şu banyo durumu yaaww:çok üzgünüm:

Benimki kibrista yapiyor.. orada zaten su sorunu var kac yildir ama bukadarda olmaz 3 hafta oldu.. insanin butun vucudu kasinir bence bee...

ay doğru söölüon uyus olurum ben kaydirigubbakcemile3 benimkine ankara izmir yada kıbrıs çıkar usta birliğin büyük ihtimalle demiş çavuş ay kıbrıs hem uzak hemde su sorunu var eyvahedigeldismile inşallah yakın ve suyu bol biyere düşer kaydirigubbakcemile3 iskenderuna düşse süper olur walla hep giderim yanına 2 saat şurası yaw ama türkiyede tek inzibat taburu buraymış o yüsden bisimkinin usta birliği her il olabilir of ya versinler adana ya nolacak sanki :jeyyar:

hahaha kıbrıs diyince susuzluktan komşumun evinden ablamla karanlıkta su taşımamız geldi aklıma ne günlerdi be ev boştu ama napalım kurtlansamıydık bide ablamlar misafir çok komikti ya ah ah

Amasya ve Manisa da acemi birligini yapanlar buyuk cogunlukla Kibrisa dusuyormus..
Ve dogru cikti Esim Amasyada yapmisti acemi birligini 100de 80% oradan Kibrisa dusmus
Hayirlisi olsun.. rahat olsunlarda en onemlisi o

kıslar aşkımla konuştum şimdi akşam arar sanıyodum buğün biras rahatıs dedi sesi ii geliodu çok şükür sesin kötü gelio nooldu dediçok agrım var belli etmemeye çalıştım o kadarda ama anladı işte yaa :kedi: hastasın demi gene dedi bekliodum saten dedi :roflol: heye dedim böbreklerimi üşütmüşüm dedim başka bişicik yok iyiyis yani dedim :kedi: banyo meselesini sordum gittiğinden beri bir dün yapmış banyo arıza varmış herade o yüzden yapamamışşlar a.s hergün 5,30 6 arası banyo saatiymiş a.s 3000 kişi var yarım saatte kim yetişise tabii yerimseniben :roflol: mektup gönderecem diom yarın yok gönderme diyor yaaa bana ulaşmaz çok karışık bura şimdi gelince okurum diyor kaydirigubbakcemile3 diyor napim kıslar gönderim demi genede belki ulaşır :1rolleyes:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…