Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

kızlar benim sevgilim doğuda askerlik yapıyo ben ona yakın zamanda bi paket yollamak istiyorum içine çikolata cips v.s yicek şeyler bide mektup falan yazıp koymak istiyorum bunu alırlarmı?

Insallah ya, ben dedim zaten degisir falan dedim.. yok dedi imkansiz, degismez burasi.. alisirim ancak, alistigimdada degismis gibi olur ama degismez..
Insallah bir an once rahat ederr

evet,alışmaya bağlı o deperesyonu yenme durumu..
bikaç arkadaş edinince,yeni yerin düzenini artık bilmeye başlayınca,rutine girince ordaki yaşam,herşey daha az sıkıcı olur içerde..
asker arkadaşları unutulmaz vs ya,inşallah şööle kafa dengi,düzgün bikaç arkadaş edinirler orda..[
yoksa işleri zorrr ya askerlerimizinn..
bence yüzleri en çok bizlerle telefonla konuştıklarında gülüyo onların..
moralli olmalı,moral vermeliyiz.. moralli olmasak bile...

kızlar benim sevgilim doğuda askerlik yapıyo ben ona yakın zamanda bi paket yollamak istiyorum içine çikolata cips v.s yicek şeyler bide mektup falan yazıp koymak istiyorum bunu alırlarmı?

Zaten komutanlar giden postalara kargoya falan bakıolar öle veriolar askerlere ama yiyecek alırlarmı bilmiorum...

didom,şansımızı deneyebiliriz bence:)

Son düzenleme:
yasakmı sanki burdan eskilerden bir iki arkadaş yolamıştı diye hatırlıyorumda ondan sordum sizlere..ya bulundugu yerde dogru düzgün bişey yok benimde içim el vermiyo ben burda yiyorum ondaa paket yapıyım kargoyla yolluyum dedim ama olmıcak demek tühh:1closedeyes:

şansınızı deneyebilirsiniz,kargoyla yiyecek gönderme konusunda bence:)

Son düzenleme:
kızlar sizde gönderin bişeyler sevdiğinize orda her ne kadar söylemeselerde canları ev yapımı şeyler çekiyo kıyamam geçen aşkımla konuşuyoz agzımdan kaçırdım çay içiyorum dedim ahh aşkım çay deme bana az önce gittik almaya kalmamış dedi düşünün canları çay bile çekebiliyo kıyamam ya kıyamam...benim huyum değildir zaten yediğimi söylemek canı çeker diye hiç söylemiyorum ne yedin diye soruyo geçiştiriyorum napim canı manı çeker kıyamam:çok üzgünüm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…