Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

İskenderunda yapıyo acemiyiğini 26sında yemin
töreni var. Yemin töreninden sonra 1-2 hafta kalabilirim
o daha belli değil dedi. fisfisfis

ay iskenderun ayyyy!!! çok severim orayı yaa inşallah benim aşkımın usta birliği oraya çıkar inşalllaaahhhh zemuszemus tatlım nasılmış ora rahatmıymış? hayırlısı olsun sağsalim kavuşun bitenem sizde zemuszemus

avcılarda canım istanbulun bir ucunda
kısmet canım yaptığımız planlara göre seneye inşallah ama blli olmaz belki daha yakın olur belki daha uzak Rabbim hayırlısını versin inşallah
:Saruboceq:

amin canımm ohh sen kavuştun sevdiğine ne güzell Allah'ım herşeyin hayrlısını versin inşallah size..

avcılarda arkadaşım oturuyo kız benimm :1hug:

bilirim o tarafları az çookk

ohoo paşamla benimm sevgili olmamızda katkısı varr :kedi:

aaahhh ahhhh yemin töreni deyip basmayın yarama bende gitmeyi çok istiom ama çok uzak bide bebekim var babamda gelio yurt dışından aşkımda gelme diyo bir sürü para gidecek die amaaaaaaaaaaaaaaaannnnnnnn napcam bilmiom walla ama gitmeyi çok istiom yaaa bizimkide 26 sında bid herşeyi ayarlamıştım otobüs biletini oteli adresleri herşeyi sonra bööle tepetaklak oldum yaaa senağlama

En azından sen evlisin bebikin olmasa rahat rahat gidersin
Ben kaçak göçek gitcem valla kaydirigubbakcemile3

cümlemize inşallah canım benim...:Saruboceq:
aaa neresinde oturuyor adı ne nerede okudu liseyi??
ihtimali düşük ama tanırım belki!!
sevdiceğin nerede oturuyor?
gel hele istanbula görüşelim yahu tabii ben evden çıkmayı başara bilirsemkaydirigubbakcemile3

bende gidemedim çok istediğim halde yemin törenine sonra aşkım benim cd yaptırmış ben izliyeyim diye tabii ordaki gibi olmadı ama buna da şükür dedimopuyorumnanaktan

valla kız bilmiyom ki nerde oturuyoo şimdi gelsem bulamam kaydirigubbakcemile3
aşşkımla ben bağcılarda oturuyoduk. arkadaşta 2 sene önce oraya taşındı işte ailesi falan
çağırmıştı bizi
o zamanlar arkadaştık denizle işte..
aramızı da o arkadaşımız yaptı
ortaokuldan arkadaşız 3 ümüz kaydirigubbakcemile3
oraya geldiğimiz gün teklif aldım da benn :asigim:

valla denizle aynı mahalledeyiz işte buluşup oraya anca 3 vesayitle gelmiştik bilmediğimiz içinn
tanımazsın cadı leylayıı yaa -tatlicadiarzu-

görüşmeyide çook isteriim

hem evden neden çıkamıyon ki kızz :1shok:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…