Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

O da iyimiş en azından görmüşsünn

bende ona şükrediyorum canım en azından videda olsa gördüm diye...
artık kısmet olursa erkek kardeşimin yemin törenine giderim inşallah o gurur verici anı yaşarım
opuyorumnanaktanturkbayragi

ismen bile tanımıyomuşum zaten kaydirigubbakcemile3
hiç leyla adında akidişim olmadı çünkü kaydirigubbakcemile2
bende isterim görüşmeyi fıstık gelirsen çal evin zilini ama kaçma hee :roflol:
hastalııklar yakamı bırakmıyor ki sevgilimede zar zor gidiyorum zaten senağlama
sözde bu hafta ebuş81 ile görüşücektik kısmet olmadı bir türlü
mafoldumben

bende gidemedim çok istediğim halde yemin törenine sonra aşkım benim cd yaptırmış ben izliyeyim diye tabii ordaki gibi olmadı ama buna da şükür dedimopuyorumnanaktan

ay bak iyi akıl etmiş seninki bende gidemessem ki inşallah giderim :gitme: aşkıma sööleyim cd yaptırsın ööle isleyim bari bitanemi ay öyle asker kıyafetleri içinde görmeyi çok istiom çokda merak ediom kaydirigubbakcemile3

canım bu cd olayı ne güzel olmuş ya :asigim:

valla inan görüşmeyi çook isterim
geçmiş olsun bu aradaa neyin var kii :bbo:

sevgilin size gelsiiinn sen gidemiyosan :dance:

ama öyle çok umutlanma canım şahane bir çekim olmuyor en azından bizimki öyleydi.
sesi yoktu en kötüsü sadece görüntü vardı adam birde çok amatör ben olsam daha güzel çekerdim o derece...
bi dünya asker vardı hepsi tek tek gösterilme imkanı yoktu zaten ben aşkımı göremedim sadece o anı izledim ne yaptılar ne oldu nasıl geçti...
sonra aşkım a blmediklerimi sordum anlattı bitanemopuyorumnanaktan

bak bak ufacık bi kız görürsen o benimm şöyle ufak tefek şirin tatlı bişeyy durmadan sırıtaann yerinde duramayan sositososito
durmadan aşkını anlatan ama bi türlü bitiremeyeenn sonra daa çok anlatınca kötü bişeyler olcak diye korkann -tatlicadiarzu-
değişik bi kız görürseeeennn kapıdaa... ........... lülülülülülü

hadi yaa :gitme: inşallah bisimki doğru düsgün çeken birini bulur fotocuyla gitsin anlaşsın olmassa onlar güsel çeker kameraya heralde ay güsel olur inşallah ya hem sadece bana diil kısımda büyüyünce izler ne güsel yaa boshayallersmile

gıs kendini mi anlatıon benimi :roflol: ikis miyis acep gı :roflol:

canım bu cd olayı ne güzel olmuş ya :asigim:

valla inan görüşmeyi çook isterim
geçmiş olsun bu aradaa neyin var kii :bbo:

sevgilin size gelsiiinn sen gidemiyosan :dance:

benim kamera olayından haberim yoktu birde süpriz yapmıştı bitanem bana gelemedin bari böyle gör yaptıklarımızı diye opuyorumnanaktan
sağol canım yaa bir griptir aldı beni bırakmıyor yakamı yeni yeni kendime geldim çok şükür şu 2 gündür çok iyiyim Allah'ıma hamd olsun...

annemde bizi oysun sonra dimi kaydirigubbakcemile3

allah yokluklarını göstermesin ve hiçbirimizi hiçkimseyi sevdiğinden ayrı koymasın aaaaammmmmmiiiiiiiinnnnnnnnnnnnzemuszemus boshayallersmile

aminnn aminnn aminnnnn
canı gönülden kocaman aminnnnn :Saruboceq:
Allah'ım saklasın beklesin inşallah ...
yaşatmasın hiçbirimize bu acıyı
:Saruboceq:

kaydirigubbakcemile3
süpersin valla canım
kırmızıya aldığım kısım benim için de geçerli
bıkmıcaklarını bilsem taramalı tüfek gibi anlatacam aşkımı opuyorumnanaktan

cnm genelde askeriye kameramanı oluyor çeken bizimki öyleydi o yüzden kötü bir çekimdi...
anlaşma gibi bir ihtimali varsa elinden geleni yapsın valla güzel bir hatıra ben şimdi saklıyorum cdyi evlenince yavrucuklarımızada izletiriz diye opuyorumnanaktan

oo benim annem o konuda pamuk pamuk eve çağırıyoo bidee börekler pastalar hazırlıyo çocuğaa ehee

birde annem sayesinde babam da öğrendi tanıştılar ses etmiyo babam aman aman

arkadaşlar şaşırıyo ne kadar geniş bi ailen var diye de bilmiyorum genişlik mii annemden saklamam anlatırımm annem de babama demiş bi çocuk var böyle böyle diyee
senden habersiz gezse daha mı iyi diyee Allah'tan babam ses etmiyoo sempatiksalakcinnisempatiksalakcinni

yavrular ben kaçar sonra gene yazışırız inşallah çok öptüm hepinizi...
kcaman iyi akşamlar

eftelya Allah bağışlasın kuzunu canım benim...
öp benim yerime kokla birde emi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…