- 21 Şubat 2010
- 11.019
- 2.473
- 448
- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #25.601
günaydın kızlar nasılsınız
[ı]yok büşracım usta bırlıgınde ama bılmıorm ne denetlemesı[/ı]
günaydın canım sevglimizi özlemek dışında iyiyiz sen nasılsın bakalım
günaydın duygu hosgeldın...
Dıdem nerelerdesın kız sen banlandınmı
aynen canım bizimkindede sıkı denetim var ne giydin kimle konuştun falan filankaydirigubbakcemile3..pazar günleri benimde çıkmama uyuz oluyo bende bi tek alışveriş için çıkıyom napimaklinialirimsmileKıss sorma hergün arıyoo ayrıntılı bi şekilde yaptıklarımdan bahsetmemi istiyo=)) Bide
pazar günü için dışarı çıkıcam demiştim, görüşemedik üstüne, şimdi çatlıyodur kesinn kaydirigubbakcemile3
teşekkürler güzelim seninde kutlu olsunolumunekankayizsmileKadınlar gününüüz kutluu olsunn
aynen canım bende çok özledim sabıır..NE OLSUN KIZ İŞTE AYNEN DEVAM ÖZLETİYO SADECE O KADAR ŞU AĞUSTOS GELENE KADAR GEBERMEZSEM İİDİR DİDOŞUM YAA ÇOOOOOOOOOOOOK ÖZLEDİM Bİ O KADAR DA SIKILDIM:gitme:kafamçokkarıştı
ne güsel susum bende görüom ama rüyayı unutuom askımda kağıda yaz unutma diokaydirigubbakcemile3rüyamda askerımıı gördüm kızlarrrhihoyyyt
günaydın tatlım nasılsın bakalım
günaydın duygu hosgeldın...
dıdem nerelerdesın kız sen banlandınmı
ne güsel susum bende görüom ama rüyayı unutuom askımda kağıda yaz unutma diokaydirigubbakcemile3
iim canım çok şükür sen naılsınn..
Benımkı acemı degıl kız usta bırlıgındekaydirigubbakcemile3
susum dün banlanmışım bende şaşırdım gördüğümde ne yaptımda banlandım dedim kendi kendime meğersem mail adresim aktif olmadığı için banlanmışım onu aktif ettim düzeldikaydirigubbakcemile3
anammm ben acemilikte sandımdı gerçi bizimki ustalıktada ne oluo gene konuşamıoruz çarşıyada çıkmıcakmıs sinir oldum ya
benımkıde cıkamıyo daha çarsıya belkı bu denetlemeler bıtınce çıkartılar inş.int.cafeye gıtcek:sm_cool:
bu gidişle öle yapcam canım benimki yazıo gördüğü rüyalarıkaydirigubbakcemile3sende yaz hepsınıı ayrıntılı bı sekılde rüya defterı yap kendınekaydirigubbakcemile3
bizde merak ettıkk canım seni ne oldu bu kıza dıyoruzz
meg çok uzuldu:1hug:
BZİMKİ HER HAFTA DÜZENLİ OLARAK ÇIKIODU ÇARŞIYA AMA ŞİMDİ HERALDE SON 88/4 LER GİDİNCE ASKER AZLINDA DOLAYI BUNLARN NÖBETŞERİNİ UZATMISLAR 12 SAAT ŞUAN NÖBET TUTUOLAR VE Bİ AY BOYUNCADA SÜREKLİ BÖLE OLCAKMIS SİNİROLDUM ZATEN TEL ZOR BULUO ŞİMDİ BU ÇIKTI senağlama
burcucum hoş geldinnn küp şekerim
bu gidişle öle yapcam canım benimki yazıo gördüğü rüyalarıkaydirigubbakcemile3
susu senin sevgilin izine gelmeyi düsünüyomu
iznini eylüle yazmışlar canımm gelmeyı dusunuyo o gelmese bile ben getirtirim.dayanamam çünkü :asigim:
senınkı gelıcekmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?