Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

aynen canım bizimkindede sıkı denetim var ne giydin kimle konuştun falan filankaydirigubbakcemile3..pazar günleri benimde çıkmama uyuz oluyo bende bi tek alışveriş için çıkıyom napimaklinialirimsmile
Kadınlar gününüüz kutluu olsunn
teşekkürler güzelim seninde kutlu olsunolumunekankayizsmile
NE OLSUN KIZ İŞTE AYNEN DEVAM ÖZLETİYO SADECE O KADAR ŞU AĞUSTOS GELENE KADAR GEBERMEZSEM İİDİR DİDOŞUM YAA ÇOOOOOOOOOOOOK ÖZLEDİM Bİ O KADAR DA SIKILDIM:gitme:kafamçokkarıştı
aynen canım bende çok özledim sabıır..
rüyamda askerımıı gördüm kızlarrrhihoyyyt
ne güsel susum bende görüom ama rüyayı unutuom askımda kağıda yaz unutma diokaydirigubbakcemile3

bizde merak ettıkk canım seni ne oldu bu kıza dıyoruzz
meg çok uzuldu:1hug:

benımkıde cıkamıyo daha çarsıya belkı bu denetlemeler bıtınce çıkartılar inş.int.cafeye gıtcek:sm_cool:

BZİMKİ HER HAFTA DÜZENLİ OLARAK ÇIKIODU ÇARŞIYA AMA ŞİMDİ HERALDE SON 88/4 LER GİDİNCE ASKER AZLINDA DOLAYI BUNLARN NÖBETŞERİNİ UZATMISLAR 12 SAAT ŞUAN NÖBET TUTUOLAR VE Bİ AY BOYUNCADA SÜREKLİ BÖLE OLCAKMIS SİNİROLDUM ZATEN TEL ZOR BULUO ŞİMDİ BU ÇIKTI senağlama

sende yaz hepsınıı ayrıntılı bı sekılde rüya defterı yap kendınekaydirigubbakcemile3
bu gidişle öle yapcam canım benimki yazıo gördüğü rüyalarıkaydirigubbakcemile3
susu senin sevgilin izine gelmeyi düsünüyomu

bizde merak ettıkk canım seni ne oldu bu kıza dıyoruzz
meg çok uzuldu:1hug:

sağol canım bende şaşırdım şükür düzeldi evet meg çok üzülmüş kıyamam:1hug:

geçer canım ya 1 ay sabret sende :1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…