- 8 Eylül 2009
- 1.320
- 1
- 156
- 44
- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #25.961
ay canım hoşgeldin sen şafağın bitti tabi kaçtın aramızdan dimi seni seni aklinialirimsmile
nasılsınız bakalım nasıl geçioolumunekankayizsmile
bilmşorum ama yalan sölüceğini sanmıorum kızın numarası telinde kaldı bilmio ezbere numarasını
bizde şimdilik bi sorun yok ama askerden gelince değişme konusu hakkında çevremdeki herkes bişi söylediğinde kafam takılıyo....
amasya il jandarma komutanluğu 12.alay 2.bölük 1. tabur.. yeterlimi??????? eyvahedigeldismile
Evet en üstede askerin ismini yaz yeterli..
O bana yolladiginda 4 gunde geldi.. ben yolladigimda 2 hafta surdu :)
Haberin olsun yani
her yerden bi sıkıntı yani:S allah yardımcın ve yardımcımız olsun canım:S
amin saol cümlemizin sıkıntılar oluo ama en önemlisi askerliğin bitmesi hiç bi sıkıntı askerlik gibi değil helede kötü biryerde ise sizde dikktli davranın hoşgörülü olun birbirinize destek olun ki sizinlede araları bozulup dahada bozulmasın ruh halleri
o konuda bana daçok bişiler diyolar sinir oluyorum:S ne bileyim ya karakteri tamamen oturmuş bi insan değişmez gibi geliyo ama dua edelim bilemiyorumki:S:S:Seyvahedigeldismile
evet karakteri oturmuş insan değişmez ama sinirleri yıpranır birsüre asabi olabilir destek olursanız daha çabuk toparlanır
dimi ya çok haklısın:S bize büyük iş düşüyor.. inşh iyi biyerlere düşer askerlerimiz ya çok dua edelim:S
mavimavimavi
Nezaman belli oluyo dusecegi yeri?
70 gün suruyo amasyada dimi..
Benimki cavus olarak gittide.. fark varmi bilmiyorum
Yapiyorum sizler icin :) Askerin nerdeydi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?