- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #25.941
yok canım sorun olmaz merak etme yollayabilirsin ama günlüğü nie almamışlar onu merak etdim açıkcası
Bende öyle düşündüm yani sen aramadın diye aramadım der diye çok arkadaşımın başına geldi bu askerde biraz nazlı oluyorlar gereginden fazla ilgi bekliyorlar işte pooofff
Bende hep resim yolluyorum.. ve e$imde usta birligine benim yazdigim gunlugu goturdu icinde resimlerde vardi.. ama cok sukur bisey demediler..
Oda bana gunlugunu verdi.. okup okup duruyorum..
Cuma gunu gene mektup yolladim icinde 12 tane resim koydum.. dagitima geldiginde cektiklerimiz..
bende anlamadım :S ya bunları bi üst devrelri içeriye alıyormuş gıcıklık yapıyorlarmış.. bi sigara yada başka bişi verince hadi geç diyolarmış.. bende bunu başka bi arkadaştan öğrendim.. ne saçma işler ya
bizimki bitti sizinkiler nerde bilmiyom ama benim tuncelideydi baya sıkıntılı geçti ama bitti çok şşükür ama askerlik sonrası sıkkıntılar basladı
doğrudr canım yapanlar var öle ne koparsam kardır diolar
ne gibi sıkıntılar canım??? ay ya bide asker sonrasımı var bu işin((((((
Acemi birligindede fotograf yolladim.. belki her sehirde farklidir.. cok tuhaf ama
Kara Sevdam.. ne gibi SIKINTILAR oluyo askerlikten sonra cok merak ediyorum?
örnekler verebilirmisin?
olmazmı ya iş ev hepsi sorun
bencede çok tuhaf ya:S bide bişi sorcam ya ben tam adresi bilmiyorum.. yani amasya il jandarma komutanlığı yazsam sadece yeterli gelir dimi? mahallesi filan yoktur heralde:S:S
yok canım yazmana gerek yok kaçıncı bölük olduğunu yaz ama bilmezler çünkkü bide dikkat et mektuplar okunuo.
asker güzelleri bugünden itibaren şafak saymaı bırakıorum bn çıkıprum yarın görüşrz kendinize cici bakınopuyorumnanaktan
he o tarz sorunlar mı???
peki erkek arkadaşında değişme varmı? ne bileyim yani eskisiyle aynımı tavırları:S:S:S
hep değişir diyorlarda merak ettim korkuyorum açıkçası
naber kızlar sizi grdükçe içim sızlıo askerlik günlerini hatırlıyorum ve gerçekten bittiğine inanamıyorum Allah yardımcınız olsun:teselli:
var ama bende çok kötü gnler geçirdiğim için bazen aatışıyoruz sonra özürdiliyoruz çevreden destek olmayınca birbirimizi kırmamaya çalışıyoruz ama ikmizinde sinirleri bayağı yıprandı birazda eşim hassas olduğundan içindekilri yansıtmamaya çalışıyor benimde sıkıntıda olduğumu bildiğinden kontrollü hareket etmeye çalışıyor
MaviMaviMavi
Benimkide amasyada acemi birligini yapti.. resim falan yolladim bisey olmadi yani
Yetmez o adres canim.. tam olarak ogren sen askerinden.. cok uzun bisey yazman lazim..
Mektup gibi mubarek.. :)
39. jhdefwgdege
50. fewfwefeffwwef
1. boluk
2. tabur
Gibi seyler olmasi lazim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?