Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

deme öyle umudum yok diye vardır geçerli bi nedeni sen onu aradınmı?

canım bu insan 2 -3 gün deil bugün 8 günü nasıl umutlanabilirimki ewet nedeni şu hemen sölim sn aramadığın için bnde seni aramadım bn snden bekledim dicek eminim buna
onun aramasını bekliorum canım ne zaman arıcak ne zaman aklına gelcek die bekliorum

ya bi kaç sayfa önce bi mektup olayı geçmiş.. şey resim gööndersek sorun olur mu ki? yani giderken benim askerime günlüğümüü vermiştim içinde resimlerimizde vardı ama içeriye almamışlar.. mecbur geri gönderdi.. şimdi ben mektupla resim koysam alırlarmı ki içeriye?????

naber kızlar sizi grdükçe içim sızlıo askerlik günlerini hatırlıyorum ve gerçekten bittiğine inanamıyorum Allah yardımcınız olsun:teselli:

yok canım sorun olmaz merak etme yollayabilirsin ama günlüğü nie almamışlar onu merak etdim açıkcası

Bende öyle düşündüm yani sen aramadın diye aramadım der diye çok arkadaşımın başına geldi bu askerde biraz nazlı oluyorlar gereginden fazla ilgi bekliyorlar işte pooofff

Bende hep resim yolluyorum.. ve e$imde usta birligine benim yazdigim gunlugu goturdu icinde resimlerde vardi.. ama cok sukur bisey demediler..
Oda bana gunlugunu verdi.. okup okup duruyorum..
Cuma gunu gene mektup yolladim icinde 12 tane resim koydum.. dagitima geldiginde cektiklerimiz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…