- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
- #26.221
iii geceler kıslarrrrr nasılsınızzzz??????zemuszemus
ii geceler tatlım hoşgeldin :hulya:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hoşgeldin hilalim çok özledim sizleri bben ama yaaa:çok üzgünüm:senağlama
ii geceler tatlım hoşgeldin :hulya:
:hooray:turkbayragiŞAFAK 04 AĞRI'YA SELAM
turkbayragi:hooray:
ŞIRNAK/SİLOPİ 88/4
TEZKERECİ SON İMPARATOR
:Saruboceq:ALLAHIM SENİ KORUSUNNNN:Saruboceq:
:asigim::asigim::asigim:
BİTSİN ARTIKKKKK!!!!!!!!
:teytey::dance:BAŞKA YOKKKKKKKK:teytey::dance:
:lepi:hihoyyyt:dance::sm_cool:delikafadulden:lepi:
cnmmm bnmmm nerlerdesin sen yaaaa:çok üzgünüm: Kocişini aldın yanına gelmionnn artıkkkk...bak bnmde 4 günüm kaldıı gamzemmm yaaa...inanamıorum hala...hayal gibiiidelikafaduldenbende çok özledimm senii her geldiğmde aklıma geliosunnn belki bişileer yazmıştır diorum ama yoksunnnn:çok üzgünüm:
cnm bnm yaaaa ne günler geçtiiiişeniz
VAYYYYY MAŞŞAALLAH BEEE:hooray:
ALLAHIM NAZARLARDAN SAKINSIN 41 KERE MAŞŞALLAH..
BİTTİ ARTIK HİLALİM ÇOK ŞÜKÜR .ÇOK BEKLEDİN ÇOK ÖZLEDİN
SEN BU KAVUŞMAYI ÇOKTAN HAKETTİN MELEĞİM...kaydirigubbakcemile5
KAZASIZ BELASIZ İNŞALLAH:Saruboceq:
GELDİĞİNDE FOTOLARI KOYARSIN DEMİ BEKLİYORUM BEN KENDİ ADIMA
olumunekankayizsmileopuyorumnanaktanlülülülülülüturkbayragi:lepi:laelaelaelaelaealkisalkisalkishihoyyytsırnaşık şey:içelim::sm_cool::dance:
evlıyken gıtmesı ayrı bir zor olur yaa düşünüyorumda allah kavustursunn bıran once opuyorumnanaktan
gamzem sağoll cnm bnm ii dileklerin için..senin neler çektiğini çok ii biliorum burda kocanı beklerken belki inanmazsın ama hep sen geliodun aklıma en kötü zamanlarımda.. o kız neler yaşadı sabretti diye teselli ettim kendimi...cnm bnm koyarım inşallah fotoları tatlımmm kocaman öpüyorum seni güzel kalpli arkadaşımm....
oldu oldu sempatiksalakcinni yaptım valla sempatiksalakcinni yok tatlım büyüklüğünden diil bit eşlem resmiydi jpg yaptım oldu delikafadulden
işte herifimle meleğimmmmm allahım onları benden hiçbirzaman ayırmasın ammmmiiinnn zemuszemus
aynen öyle canım çok zorrr
oldu oldu sempatiksalakcinni yaptım valla sempatiksalakcinni yok tatlım büyüklüğünden diil bit eşlem resmiydi jpg yaptım oldu delikafadulden
işte herifimle meleğimmmmm allahım onları benden hiçbirzaman ayırmasın ammmmiiinnn zemuszemus