- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #26.241
amin cnm aminnnnn:))))))) çok tatlısınız :)
teşkür ederiz tatlım o senin tatlılığın aklinialirimsmile :kedi:
ayyy 1000 x masallah.. ne güzel aile tablosu.. Allah sizi bir an once sag saglim kavustursun Askerine, ve allah sizisaklasin
mevlam bzlerede böyle güzel aileler nasip etsin nşh dua edin:))))
bu harita fikride çok güzel olmuş canım hem tebrik hemde teşekkr ederim.öptüm yanacıklarından sayenizde topiğime can geldi...ben size fazla katılamıyorum ama takip ediyorum hep.umarım sizlerde bizim gibi kazasız kavuşursunuz ..rabbim askerlerimizin hepsinide korusunn :Saruboceq:turkbayragi
ay maşşallah yaa çok şekersiniz şkerim rabbim bu resmi hiç bozmasın :Saruboceq:
benide eklermisin canım(osmaniye)
amınnnnnnnnnnnnnnmevlam bzlerede böyle güzel aileler nasip etsin nşh dua edin:))))
oldu oldu sempatiksalakcinni yaptım valla sempatiksalakcinni yok tatlım büyüklüğünden diil bit eşlem resmiydi jpg yaptım oldu delikafadulden
işte herifimle meleğimmmmm allahım onları benden hiçbirzaman ayırmasın ammmmiiinnn zemuszemus
41 kere maşallahhhh arkadaşımmm
Allah ayırmasın inşallahhh:Saruboceq:
vıy vıy vıy süper yaaaaa gözün aydın bacım MEVLAM bizlerede nasip eder inh o günleri görmeyiii:)))) senin şafak kaçtı yahu???:S
Ben geldimmmm kizlar..
Isteyeni ekledim simdii...
ben çıkıyorum artık kızlar iyi geceler öptüm hepünüzü
Ahhhh canim insallah...
olcaz olcaz günler ne için kızzzz geçmesi içinn şafaklar ne için yemek için demiiii biz napcaz hep umutlu olcazzz tabi olabildiğimiz kadar zemuszemus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?