• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

bu harita fikride çok güzel olmuş canım hem tebrik hemde teşekkr ederim.öptüm yanacıklarından sayenizde topiğime can geldi...ben size fazla katılamıyorum ama takip ediyorum hep.umarım sizlerde bizim gibi kazasız kavuşursunuz ..rabbim askerlerimizin hepsinide korusunn :Saruboceq:turkbayragi:nazar:

benide eklermisin canım(osmaniye)

oldu oldu sempatiksalakcinni yaptım valla sempatiksalakcinni yok tatlım büyüklüğünden diil bit eşlem resmiydi jpg yaptım oldu delikafadulden

işte herifimle meleğimmmmm allahım onları benden hiçbirzaman ayırmasın ammmmiiinnn zemuszemus

41 kere maşallahhhh arkadaşımmm:nazar:
Allah ayırmasın inşallahhh:Saruboceq:

Feridebsr Ekledim seni cnm..

askerim.jpg

41 kere maşallahhhh arkadaşımmm:nazar:
Allah ayırmasın inşallahhh:Saruboceq:

teşekkür ederim tatlım aminn zemuszemus

kıslar ben çıkıom meleğim uyandı ağlıo uyutacam geri ee bende uyuyim artık tabi uyuyabilirsem ağrıdan :gitme: tatlı tatlı rüyalar görün askerlerinizide görün rüyanızda inşallah ay bende herifimi görrüm rüyamda inşallah çok ösledim yaaa hadi ii geceler kıslar opuyorumnanaktan

vıy vıy vıy süper yaaaaa gözün aydın bacım MEVLAM bizlerede nasip eder inh o günleri görmeyiii:)))) senin şafak kaçtı yahu???:S

şafak 213 canımmmm :lepi:

Ben geldimmmm kizlar..
Isteyeni ekledim simdii...

askerim.jpg

süpersin bacum teşekkür ederim olumunekankayizsmile

ben çıkıyorum artık kızlar iyi geceler öptüm hepünüzü

mucuuuukkkkkk kaçak hatun senii zemuszemus

kızlar bigün hepimiz böle olcazzzz doğan güneşş :kedi:

aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn :Saruboceq::Saruboceq:

Back
X