• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

hoşbulduk yavrukuşuma.s.

ewet aradı akşam konuştuk balım
çok sevindim canım olumlumu sonuçlar.
Ahaandaa geldimm kıslarrrrrrrr sempatiksalakcinni

Nasılsınızz bakalımm, keyifler nasıll ??? hihoyyyt

kıs kahvaltımı yapıodun saat kaç oldu yenimi geldin işe yoksasempatiksalakcinni

duygucum merhaba.:1hug:

Kıss anlatsana hadii ne konuştunuzzz sevgilinle, ÇoK Merak Ettiimmmm :kedi:

yine her zamanki nbr felan sonra hayret nasıl olduda 8 günün sonunda aklına gelebildim

dedim oda sen benim hep aklımdasın yaz boşversene sen felan dedim işte nete girdiğini her zaman duvarıma yazı yazarken bu sefer yazmadığını ve arkadaşımla konuşmuşsun felan dedim oda hıı ewet dedi songül(arkadaşım) bana bn sn burcu ve bnim sevgilim gezeriz hep birlikte demiş buda düşünürüz deyince bnde ii o zaman sn düşünmeye dewam et dedim ne demek bu şimdi bitirmek mi istiosun dedi ne alakası var e ne o zaman bu bnde senden ewet hayır demeni belerdim dedim oda bn sana sormadan bişey yapmak istemiorum dedi hıııı ewet felan dedim bi sorun var anlaşılan sn normalde çk tatlı dlle konuşurdun bu sefer çok soğuksun bana karşı dedi ewet bunu sen yapıorssun ilgisizliğin gamsızlığın rahatlığın bni çileden çıkarıo dedim ya aşkım ne alakası var bn seni çok seviorum kaybetmekten çok korkuorum deyince kaybetmek istemiosun madem bunları nie yapıosun deyince biliorum hatalıyım ama snde merkeze inmemin sebebi biliosun doktorla konuşmak için indim revirdeydim hep arayımadım aradığımdada sn meşkule verdin bidaha olmucak felan dedi böle işte

yine her zamanki nbr felan sonra hayret nasıl olduda 8 günün sonunda aklına gelebildim

dedim oda sen benim hep aklımdasın yaz boşversene sen felan dedim işte nete girdiğini her zaman duvarıma yazı yazarken bu sefer yazmadığını ve arkadaşımla konuşmuşsun felan dedim oda hıı ewet dedi songül(arkadaşım) bana bn sn burcu ve bnim sevgilim gezeriz hep birlikte demiş buda düşünürüz deyince bnde ii o zaman sn düşünmeye dewam et dedim ne demek bu şimdi bitirmek mi istiosun dedi ne alakası var e ne o zaman bu bnde senden ewet hayır demeni belerdim dedim oda bn sana sormadan bişey yapmak istemiorum dedi hıııı ewet felan dedim bi sorun var anlaşılan sn normalde çk tatlı dlle konuşurdun bu sefer çok soğuksun bana karşı dedi ewet bunu sen yapıorssun ilgisizliğin gamsızlığın rahatlığın bni çileden çıkarıo dedim ya aşkım ne alakası var bn seni çok seviorum kaybetmekten çok korkuorum deyince kaybetmek istemiosun madem bunları nie yapıosun deyince biliorum hatalıyım ama snde merkeze inmemin sebebi biliosun doktorla konuşmak için indim revirdeydim hep arayımadım aradığımdada sn meşkule verdin bidaha olmucak felan dedi böle işte

Kıss sennki anlaşılaan gamsızz ama seviyoo senii yoksa bu konuşmanın sonunda çok
rahat ayrılalım diyebilirdii.. Onun yerine sevgi sözcükleri kullanmışşş =))) İyi bişey aslında bu ama çekicenn canımmm askerlik bitene kadar bu hallerini boshayallersmile iyi ama sevindim kıss konuşma tatlıya bağlanmışşş...
baba işi olunca böle oluyo demi ballısın kıss:roflol:
sevdiceğinle konuştun mu dün ben 2 kere konuştum çok güzeldi yaa:asigim:

Yaa çok ballıyım canımm =))) sen bide bana sor, babayla çalışmak çok zor yaa :sinifsinif:
Her yaptığına karşıyoo buda benii deli ediyyy neyse geçekk bunu

Sevgilimlee görüştümm canımcımm 15 dk. görüşebildik ama =((( işlerii vardıı ve 9da yatakta olması lazımdıı, kaydirigubbakcemile3 öle canımm :asigim:

burcucum bak görüyor musun kendini geri çekince nasıl kıymete biniyosun..çok yakın bi erkek arkadaşım bana hep şunu der didem biz erkekler zor olanı severiz zor olan bizi bağlar her dediğimize evet diyen kızlar çekici gelmez bize der yani anlıcağın bu erkeklere biraz sevgi biraz süründürmece...valla ben hem seviyom hem geri çekiyorum kendimi sevgilim çok korkuyo kaybetmekten düşün bi iki kez ayrıldım çocuk kapımda sabahladı ve ben hıçbizaman kavgada etsek haksızda olsak alttan almadım şimdi öyle bi korku var ki içinde ve öyle dikkat ediyoki hareketlerine şükür bana ne saygısını ne ilgisini yitiriyo her yaptığı şeyde önce beni düşünüyo :nazar:maşallah deyin olurmukaydirigubbakcemile3

Merhaba canım naber a.s.
iyiyim canım sen nasılsın.
Günaydınnn bende geldimmmmm kaydirigubbakcemile4
hoşgeldin tatlımm..
.Yaa çok ballıyım canımm =))) sen bide bana sor, babayla çalışmak çok zor yaa :sinifsinif:

Sevgilimlee görüştümm canımcımm 15 dk. görüşebildik ama =((( işlerii vardıı ve 9da yatakta olması lazımdıı, kaydirigubbakcemile3 öle canımm :asigim:
babişler kıyamas kıslarına ya o senin iyiliğin için öle yapıyodurkaydirigubbakcemile3
evlenincede aynı işimi yapcan kuzum

Kıss sennki anlaşılaan gamsızz ama seviyoo senii yoksa bu konuşmanın sonunda çok
rahat ayrılalım diyebilirdii.. Onun yerine sevgi sözcükleri kullanmışşş =))) İyi bişey aslında bu ama çekicenn canımmm askerlik bitene kadar bu hallerini boshayallersmile iyi ama sevindim kıss konuşma tatlıya bağlanmışşş...

Yaa çok ballıyım canımm =))) sen bide bana sor, babayla çalışmak çok zor yaa :sinifsinif:

ewet canım malesef çekicem askerlik bitene kadar askere gitmeden çok üstüme düşerdi sürekli ama sürekli mesajlaşır konuşurduk msnde konuşurduk telde sabah 6 ya kadar ayy ne güzeldii yaaa ama ayrılsaydım çk üzülürdüm bnde onu çok seviorum yaaa:asigim:

iyiyim canım sen nasılsın.

hoşgeldin tatlımm..

babişler kıyamas kıslarına ya o senin iyiliğin için öle yapıyodurkaydirigubbakcemile3
evlenincede aynı işimi yapcan kuzum

Canımm hiç bilmiyorumm yaa, benmkii çalıştırmam diyo ama ben çalışmak isterim :umursamaz:
olabilir yine babamın yanında çalışabilirimm
SeN CanıM ??

Back
X