yine her zamanki nbr felan sonra hayret nasıl olduda 8 günün sonunda aklına gelebildim
dedim oda sen benim hep aklımdasın yaz boşversene sen felan dedim işte nete girdiğini her zaman duvarıma yazı yazarken bu sefer yazmadığını ve arkadaşımla konuşmuşsun felan dedim oda hıı ewet dedi songül(arkadaşım) bana bn sn burcu ve bnim sevgilim gezeriz hep birlikte demiş buda düşünürüz deyince bnde ii o zaman sn düşünmeye dewam et dedim ne demek bu şimdi bitirmek mi istiosun dedi ne alakası var e ne o zaman bu bnde senden ewet hayır demeni belerdim dedim oda bn sana sormadan bişey yapmak istemiorum dedi hıııı ewet felan dedim bi sorun var anlaşılan sn normalde çk tatlı dlle konuşurdun bu sefer çok soğuksun bana karşı dedi ewet bunu sen yapıorssun ilgisizliğin gamsızlığın rahatlığın bni çileden çıkarıo dedim ya aşkım ne alakası var bn seni çok seviorum kaybetmekten çok korkuorum deyince kaybetmek istemiosun madem bunları nie yapıosun deyince biliorum hatalıyım ama snde merkeze inmemin sebebi biliosun doktorla konuşmak için indim revirdeydim hep arayımadım aradığımdada sn meşkule verdin bidaha olmucak felan dedi böle işte