- 9 Kasım 2007
- 16.974
- 248
- 88
- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
- #26.301
günaydın canım nasılsın olumunekankayizsmile
günaydın tatlım ii saol sn nasılsın?a.s.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
günaydın canım nasılsın olumunekankayizsmile
Ahaandaa geldimm kıslarrrrrrrr sempatiksalakcinni
Nasılsınızz bakalımm, keyifler nasıll ??? hihoyyyt
h.g fıstık didem çağrınca hemen gelim dedüm:))
çok sevindim canım olumlumu sonuçlar.hoşbulduk yavrukuşuma.s.
ewet aradı akşam konuştuk balım
Ahaandaa geldimm kıslarrrrrrrr sempatiksalakcinni
çok sevindim canım olumlumu sonuçlar.
kıs kahvaltımı yapıodun saat kaç oldu yenimi geldin işe yoksasempatiksalakcinni
duygucum merhaba.:1hug:
Kıss anlatsana hadii ne konuştunuzzz sevgilinle, ÇoK Merak Ettiimmmm :kedi:
10'da geldimm canımm napiyiim anca yaawww kaydirigubbakcemile3
Hoş geldin canım nasılsınAhaandaa geldimm kıslarrrrrrrr sempatiksalakcinni
iyilik nolsun sevgilim arayamadı bugün duyamadım sesini :sinifsinif:günaydın tatlım ii saol sn nasılsın?a.s.
çok sevindim canım olumlumu sonuçlar.
duygucum merhaba.:1hug:
Hoş geldin canım nasılsın
iyilik nolsun sevgilim arayamadı bugün duyamadım sesini :sinifsinif:
Merhaba canım naber a.s.
Günaydınnn bende geldimmmmm![]()
yine her zamanki nbr felan sonra hayret nasıl olduda 8 günün sonunda aklına gelebildim
dedim oda sen benim hep aklımdasın yaz boşversene sen felan dedim işte nete girdiğini her zaman duvarıma yazı yazarken bu sefer yazmadığını ve arkadaşımla konuşmuşsun felan dedim oda hıı ewet dedi songül(arkadaşım) bana bn sn burcu ve bnim sevgilim gezeriz hep birlikte demiş buda düşünürüz deyince bnde ii o zaman sn düşünmeye dewam et dedim ne demek bu şimdi bitirmek mi istiosun dedi ne alakası var e ne o zaman bu bnde senden ewet hayır demeni belerdim dedim oda bn sana sormadan bişey yapmak istemiorum dedi hıııı ewet felan dedim bi sorun var anlaşılan sn normalde çk tatlı dlle konuşurdun bu sefer çok soğuksun bana karşı dedi ewet bunu sen yapıorssun ilgisizliğin gamsızlığın rahatlığın bni çileden çıkarıo dedim ya aşkım ne alakası var bn seni çok seviorum kaybetmekten çok korkuorum deyince kaybetmek istemiosun madem bunları nie yapıosun deyince biliorum hatalıyım ama snde merkeze inmemin sebebi biliosun doktorla konuşmak için indim revirdeydim hep arayımadım aradığımdada sn meşkule verdin bidaha olmucak felan dedi böle işte
baba işi olunca böle oluyo demi ballısın kıss:roflol:
sevdiceğinle konuştun mu dün ben 2 kere konuştum çok güzeldi yaa:asigim:
yine her zamanki nbr felan sonra hayret nasıl olduda 8 günün sonunda aklına gelebildim
dedim oda sen benim hep aklımdasın yaz boşversene sen felan dedim işte nete girdiğini her zaman duvarıma yazı yazarken bu sefer yazmadığını ve arkadaşımla konuşmuşsun felan dedim oda hıı ewet dedi songül(arkadaşım) bana bn sn burcu ve bnim sevgilim gezeriz hep birlikte demiş buda düşünürüz deyince bnde ii o zaman sn düşünmeye dewam et dedim ne demek bu şimdi bitirmek mi istiosun dedi ne alakası var e ne o zaman bu bnde senden ewet hayır demeni belerdim dedim oda bn sana sormadan bişey yapmak istemiorum dedi hıııı ewet felan dedim bi sorun var anlaşılan sn normalde çk tatlı dlle konuşurdun bu sefer çok soğuksun bana karşı dedi ewet bunu sen yapıorssun ilgisizliğin gamsızlığın rahatlığın bni çileden çıkarıo dedim ya aşkım ne alakası var bn seni çok seviorum kaybetmekten çok korkuorum deyince kaybetmek istemiosun madem bunları nie yapıosun deyince biliorum hatalıyım ama snde merkeze inmemin sebebi biliosun doktorla konuşmak için indim revirdeydim hep arayımadım aradığımdada sn meşkule verdin bidaha olmucak felan dedi böle işte
gün içinde arıcaktır merak etme canım
hoşgeldin canım opuyorumnanaktanGünaydınnn bende geldimmmmm![]()
Hoş geldin canım nasılsınQUOTE]
Hoşbuldukk tatlımm, iyidirr sen nasıllsıınn, sevgilin aramamışş ama merak etme yoğunlar
dır artık onlardaa =)))
Günaydınnn bende geldimmmmm![]()
Hoşgelldiiiinnnnnnn CanıM :1hug:
iyiyim canım sen nasılsın.Merhaba canım naber a.s.
hoşgeldin tatlımm..Günaydınnn bende geldimmmmm![]()
babişler kıyamas kıslarına ya o senin iyiliğin için öle yapıyodurkaydirigubbakcemile3.Yaa çok ballıyım canımm =))) sen bide bana sor, babayla çalışmak çok zor yaa :sinifsinif:
Her yaptığına karşıyoo buda benii deli ediyyy neyse geçekk bunu
Sevgilimlee görüştümm canımcımm 15 dk. görüşebildik ama =((( işlerii vardıı ve 9da yatakta olması lazımdıı, kaydirigubbakcemile3 öle canımm :asigim:
Kıss sennki anlaşılaan gamsızz ama seviyoo senii yoksa bu konuşmanın sonunda çok
rahat ayrılalım diyebilirdii.. Onun yerine sevgi sözcükleri kullanmışşş =))) İyi bişey aslında bu ama çekicenn canımmm askerlik bitene kadar bu hallerini boshayallersmile iyi ama sevindim kıss konuşma tatlıya bağlanmışşş...
Yaa çok ballıyım canımm =))) sen bide bana sor, babayla çalışmak çok zor yaa :sinifsinif:
Her yaptığına karşıyoo buda benii deli ediyyy neyse geçekk bunu
Sevgilimlee görüştümm canımcımm 15 dk. görüşebildik ama =((( işlerii vardıı ve 9da yatakta olması lazımdıı, kaydirigubbakcemile3 öle canımm :asigim:
iyiyim canım sen nasılsın.
hoşgeldin tatlımm..
babişler kıyamas kıslarına ya o senin iyiliğin için öle yapıyodurkaydirigubbakcemile3
evlenincede aynı işimi yapcan kuzum