• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

Hoşbuldukk tatlımm, iyidirr sen nasıllsıınn, sevgilin aramamışş ama merak etme yoğunlar
dır artık onlardaa =)))
öyleşymiş dün yemek mangasındaymış canı çıkmış sevgilimin ya
hiç oturamadım dedi. Tabakları diz topla kaldır yemek koy bi bulaşık yıkamamış

iyiyim canım sen nasılsın.
iyiyim bende say sey sey bitmeyecek gibi geliyor ya

ewet canım malesef çekicem askerlik bitene kadar askere gitmeden çok üstüme düşerdi sürekli ama sürekli mesajlaşır konuşurduk msnde konuşurduk telde sabah 6 ya kadar ayy ne güzeldii yaaa ama ayrılsaydım çk üzülürdüm bnde onu çok seviorum yaaa:asigim:

Tatlı kızcım bildiğim kadarıyla zaten ilişkiniz çok yeni birbirinizi daha yeni yeni
tanımaya başlamışken askere gitmiş. Birazcık sabretceksin askerden gelene kadar.
opuyorumnanaktan

burcucum bak görüyor musun kendini geri çekince nasıl kıymete biniyosun..çok yakın bi erkek arkadaşım bana hep şunu der didem biz erkekler zor olanı severiz zor olan bizi bağlar her dediğimize evet diyen kızlar çekici gelmez bize der yani anlıcağın bu erkeklere biraz sevgi biraz süründürmece...valla ben hem seviyom hem geri çekiyorum kendimi sevgilim çok korkuyo kaybetmekten düşün bi iki kez ayrıldım çocuk kapımda sabahladı ve ben hıçbizaman kavgada etsek haksızda olsak alttan almadım şimdi öyle bi korku var ki içinde ve öyle dikkat ediyoki hareketlerine şükür bana ne saygısını ne ilgisini yitiriyo her yaptığı şeyde önce beni düşünüyo :nazar:maşallah deyin olurmukaydirigubbakcemile3

maşallah balım gerçekten süründürünce akılları başlarına geliodoğru sölemşi arkadaşın canımm içine korku düşürdün mü tammadır o iş :)))

seviom mutluyum aşığım:asigim:

günaydın kızlar...

tatlıkıs gözün aydın durumlar iyi gibi görünüyor burdan:)
günaydın hosgeldinnzemuszemus
Canımm hiç bilmiyorumm yaa, benmkii çalıştırmam diyo ama ben çalışmak isterim :umursamaz:
olabilir yine babamın yanında çalışabilirimm
SeN CanıM ??

ben çalışırım canım ya benimki sartlar dahilinde calısmama izin veriyo evlenince aksam en gec 7de evde olmalıymışım o gelmeden evde olmalıymısım delikafadulden

Tatlı kızcım bildiğim kadarıyla zaten ilişkiniz çok yeni birbirinizi daha yeni yeni
tanımaya başlamışken askere gitmiş. Birazcık sabretceksin askerden gelene kadar.
opuyorumnanaktan

ewet canım çok yeniydi ama olsun ya sewiorum ya bn bu çocuğu

DÜNYADA EN BÜYÜK İBADET ' SABIRMIŞ ' sabredelim mutluluğu yakalıorum sonundada

ben çalışırım canım ya benimki sartlar dahilinde calısmama izin veriyo evlenince aksam en gec 7de evde olmalıymışım o gelmeden evde olmalıymısım delikafadulden

kaydirigubbakcemile3 tabii canım zateen öle olması lazım gerçektendee, uff kadınlık zor yaww, çalış gel sen bide yemek hazırlaa =))) Kıss sennkine iş vermşler mi artıkk ??
Benmkii sonunda kapmışş kamyonuu, çok seviniyoo aşkımm kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

yine her zamanki nbr felan sonra hayret nasıl olduda 8 günün sonunda aklına gelebildim

dedim oda sen benim hep aklımdasın yaz boşversene sen felan dedim işte nete girdiğini her zaman duvarıma yazı yazarken bu sefer yazmadığını ve arkadaşımla konuşmuşsun felan dedim oda hıı ewet dedi songül(arkadaşım) bana bn sn burcu ve bnim sevgilim gezeriz hep birlikte demiş buda düşünürüz deyince bnde ii o zaman sn düşünmeye dewam et dedim ne demek bu şimdi bitirmek mi istiosun dedi ne alakası var e ne o zaman bu bnde senden ewet hayır demeni belerdim dedim oda bn sana sormadan bişey yapmak istemiorum dedi hıııı ewet felan dedim bi sorun var anlaşılan sn normalde çk tatlı dlle konuşurdun bu sefer çok soğuksun bana karşı dedi ewet bunu sen yapıorssun ilgisizliğin gamsızlığın rahatlığın bni çileden çıkarıo dedim ya aşkım ne alakası var bn seni çok seviorum kaybetmekten çok korkuorum deyince kaybetmek istemiosun madem bunları nie yapıosun deyince biliorum hatalıyım ama snde merkeze inmemin sebebi biliosun doktorla konuşmak için indim revirdeydim hep arayımadım aradığımdada sn meşkule verdin bidaha olmucak felan dedi böle işte

daha yeni okuyabildim canım ya bak ne güzel söylemiş işte kaybetmekten korkuyor seni. Ah bu erkek milleti kaçanı kovalamayı ne çok seviyorlar ya.
Şimdi alttan al uzatma bence. Hele bi gelsin de tek tek söylersin neler hissettiğini. O da orda çok iyi durumda değil sonuçta asker ocağı orası canım benim sıkma canını bak düzeliyor herşey. :1hug:

şartlar bunu gerektirio bir erkeğin üzerie yüklenilmez ewin kirası faturaları herşeyi kaldıramaz yani erkek iki kişinin çalışması şart bn ewlenince çalışmayı düşünüorum oda bişe demio zaten:)

maşallah balım gerçekten süründürünce akılları başlarına geliodoğru sölemşi arkadaşın canımm içine korku düşürdün mü tammadır o iş :)))

seviom mutluyum aşığım:asigim:

kesinlikle canım ben önceki erkek arkadasımda hep alttan alan taraftım o bana ders oldu şimdiki erkek arkadaşıma kaybetme kokusunu verdim bazende kıyamıyorum ama bana dediği bişey çok üzmüştü beni didem beni burdayken terket öldürürüm kendimi askerdeyken terket silahımla vururum demişti yaparda biliyorum o yüzden bi daha ayrılmam kıyamam aşkıma:asigim:

öyleşymiş dün yemek mangasındaymış canı çıkmış sevgilimin ya
hiç oturamadım dedi. Tabakları diz topla kaldır yemek koy bi bulaşık yıkamamış

=)) Canımm yapıcaklarr mecburda , acemide böle işler verildiğini ilk defa duyuyorumm, Ustada daha beter hayatım bütün temizlik işlerinden ilk 2ay sorumlu oluyolarr maalesef son gelenleer.. Şuann bizimkiler çekiolar mafoldumben

daha yeni okuyabildim canım ya bak ne güzel söylemiş işte kaybetmekten korkuyor seni. Ah bu erkek milleti kaçanı kovalamayı ne çok seviyorlar ya.
Şimdi alttan al uzatma bence. Hele bi gelsin de tek tek söylersin neler hissettiğini. O da orda çok iyi durumda değil sonuçta asker ocağı orası canım benim sıkma canını bak düzeliyor herşey. :1hug:

ewet şimdi fazla uzatmak istemiorum ama eğer yine böle yaparsa inş.yapmaz alttan alma gibi veya böle bşiey yaşatmaz bana valla izin kullanmazsa eylülün gelmesini iple çekiorum ama daha marttayız

kesinlikle canım ben önceki erkek arkadasımda hep alttan alan taraftım o bana ders oldu şimdiki erkek arkadaşıma kaybetme kokusunu verdim bazende kıyamıyorum ama bana dediği bişey çok üzmüştü beni didem beni burdayken terket öldürürüm kendimi askerdeyken terket silahımla vururum demişti yaparda biliyorum o yüzden bi daha ayrılmam kıyamam aşkıma:asigim:

Benzerrr bi laffı benm sevgilimde ettti banaa =((( Aslında kötü bişey yaa, biyerde tehdit gibi
bişey oluyoo
:olmaz: kızdımm zaten öle diyincee

=)) Canımm yapıcaklarr mecburda , acemide böle işler verildiğini ilk defa duyuyorumm, Ustada daha beter hayatım bütün temizlik işlerinden ilk 2ay sorumlu oluyolarr maalesef son gelenleer.. Şuann bizimkiler çekiolar mafoldumben
20 günde bir oluyormuş. Sizinkinin altına bizimkiler gelicek o zaman siz rahat edeceksiniz. kaydirigubbakcemile3

ewet şimdi fazla uzatmak istemiorum ama eğer yine böle yaparsa inş.yapmaz alttan alma gibi veya böle bşiey yaşatmaz bana valla izin kullanmazsa eylülün gelmesini iple çekiorum ama daha marttayız

geçicek canım ne kaldı şunun şurasında
bek benim şafak 445 şükret kaydirigubbakcemile3

vayy vayyyyyy yaparlar anacım gözleri bişey görmez:)

Back
X