- 9 Kasım 2007
- 16.974
- 248
- 88
- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #26.361
nasıl geçti tatlıkızım ya ben niye kafayı yicek gibi oluyorum o zaman :çok üzgünüm:
dewam ancak ayrılık yok:)))
yok gerçekten katılıyorum 200 ler çok daha zor geçiyor bence
VALLA CANIM 300 LER 400 LER ÇOK İYİYMİŞ BNİM SAYIMA geldiğinde anlarsın canım gerçekten 200 ler zor olduğunu hep aynı sayıdayım sanki hiç ilerlemio
aynen canım kadınlık zor bide benimki hergüne farklı yemek istiyo yandım anam:roflol:kaydirigubbakcemile3 tabii canım zateen öle olması lazım gerçektendee, uff kadınlık zor yaww, çalış gel sen bide yemek hazırlaa =))) Kıss sennkine iş vermşler mi artıkk ??
Benmkii sonunda kapmışş kamyonuu, çok seviniyoo aşkımm kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
katılıyorum şekeropuyorumnanaktanşartlar bunu gerektirio bir erkeğin üzerie yüklenilmez ewin kirası faturaları herşeyi kaldıramaz yani erkek iki kişinin çalışması şart bn ewlenince çalışmayı düşünüorum oda bişe demio zaten:)
benimki hep diyo yaparda çünkü ilk aşkıyım ve en uzun ilişkisiyim kıyamam askıma:asigim:Benzerrr bi laffı benm sevgilimde ettti banaa =((( Aslında kötü bişey yaa, biyerde tehdit gibi
bişey oluyoolmaz: kızdımm zaten öle diyincee
hoşgeldinnn canımm:1hug:slm kızlarrrrr ben geldimmmm
bak dün bide umutsuzum diyordun hem aramış hem ikna etmiş seni inşallah bundan sonrası güzel olur hayırlısı yani canım benim
günaydın kızlar...
tatlikis nasılsın bugün?
tam okuyamadım ama askerin mi aradı?
aynen canım kadınlık zor bide benimki hergüne farklı yemek istiyo yandım anam:roflol:
kız eğitimleri var daha belli olmadı ne yapıcağı.
benimki hep diyo yaparda çünkü ilk aşkıyım ve en uzun ilişkisiyim kıyamam askıma:asigim:
günaydın kızlar...
tatlikis nasılsın bugün?
aynen canım kadınlık zor bide benimki hergüne farklı yemek istiyo yandım anam:roflol:
kız eğitimleri var daha belli olmadı ne yapıcağı.
katılıyorum şekeropuyorumnanaktan
temizlik ona ait olsa ne güzel olur ya yemek yapmayı çk seviomda temizlik sevmiom yabenimki hep diyo yaparda çünkü ilk aşkıyım ve en uzun ilişkisiyim kıyamam askıma:asigim:
bnimkininde ilişkileri 7-8 ay sürüomuş acaba bn bu ewreyide sayıcak mıyım kızlar haziran 1 sene olcak
günaydın hoşgeldin çok iyiyim canım sn naıslın ewet canım aradı dün konuştuk
mutluyum huzurluyum aşığım seviorum
günaydın kızlar...
tatlikis nasılsın bugün?
Kıss biliyomusun barii yemek yapmasınııı =))) Ben pilav, makarna kaydirigubbakcemile3 bitekk :roflol: Benmkide boğazına çok düşkünn yaa, yemek yiyoo 2 saat sonra ben acıktımm.. Yada gece mesajlarşıyoruz napiosun diyorumm, Yemek yiyorumm diyoo :roflol:
oohh çok sevindim tatlımm mutlusun ne güzell zemuszemus
bende şükürler olsun ki iyiyim, sabah aşkımın sesiyle uyandım :asigim:
nasıl özlemişim sabah beni onun uyandırmasını
kadınlar gününü kutladı hehe -tatlicadiarzu-
safım 8 martın kadınlar günü olduğunu da bilmiyomuş
dün konuşamamıştıkk iştimadan sonra beklerken uyuyakalmış paşam :1hug:
][/B]
bnimkininde ilişkileri 7-8 ay sürüomuş acaba bn bu ewreyide sayıcak mıyım kızlar haziran 1 sene olcak
aman canım ne var yemek yapmada bilmiosan bile al eline yemek kitabı başla yapmaya keşke bnimkide düşkün olsa boğazına ne güzel ne yemekler yaparım bn ona:)
hosgeldin melikeolumunekankayizsmile
Kıss biliyomusun barii yemek yapmasınııı =))) Ben pilav, makarna kaydirigubbakcemile3 bitekk :roflol: Benmkide boğazına çok düşkünn yaa, yemek yiyoo 2 saat sonra ben acıktımm.. Yada gece mesajlarşıyoruz napiosun diyorumm, Yemek yiyorumm diyoo :roflol:
Genelde zaten yapabilenlerinki sevmiyo oluyoo kaydirigubbakcemile3
Bende anca patates kızartırım işteee kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?