• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

kaydirigubbakcemile3 tabii canım zateen öle olması lazım gerçektendee, uff kadınlık zor yaww, çalış gel sen bide yemek hazırlaa =))) Kıss sennkine iş vermşler mi artıkk ??
Benmkii sonunda kapmışş kamyonuu, çok seviniyoo aşkımm kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
aynen canım kadınlık zor bide benimki hergüne farklı yemek istiyo yandım anam:roflol:
kız eğitimleri var daha belli olmadı ne yapıcağı.

şartlar bunu gerektirio bir erkeğin üzerie yüklenilmez ewin kirası faturaları herşeyi kaldıramaz yani erkek iki kişinin çalışması şart bn ewlenince çalışmayı düşünüorum oda bişe demio zaten:)
katılıyorum şekeropuyorumnanaktan
Benzerrr bi laffı benm sevgilimde ettti banaa =((( Aslında kötü bişey yaa, biyerde tehdit gibi
bişey oluyoo
:olmaz: kızdımm zaten öle diyincee
benimki hep diyo yaparda çünkü ilk aşkıyım ve en uzun ilişkisiyim kıyamam askıma:asigim:
slm kızlarrrrr ben geldimmmm
hoşgeldinnn canımm:1hug:

bak dün bide umutsuzum diyordun hem aramış hem ikna etmiş seni inşallah bundan sonrası güzel olur hayırlısı yani canım benim

ewet canım öleydim ama inan sizle konuşmadan önce pek bişe farketmedi ama bugün buraya konuşptukalrımı yazınca sizde öle söleyince mutlu odum açıkcası..

aynen canım kadınlık zor bide benimki hergüne farklı yemek istiyo yandım anam:roflol:

benimki hep diyo yaparda çünkü ilk aşkıyım ve en uzun ilişkisiyim kıyamam askıma:asigim:

Kıss biliyomusun barii yemek yapmasınııı =))) Ben pilav, makarna kaydirigubbakcemile3 bitekk :roflol: Benmkide boğazına çok düşkünn yaa, yemek yiyoo 2 saat sonra ben acıktımm.. Yada gece mesajlarşıyoruz napiosun diyorumm, Yemek yiyorumm diyoo :roflol:

katılıyorum şekeropuyorumnanaktan

temizlik ona ait olsa ne güzel olur ya yemek yapmayı çk seviomda temizlik sevmiom yabenimki hep diyo yaparda çünkü ilk aşkıyım ve en uzun ilişkisiyim kıyamam askıma:asigim:

bnimkininde ilişkileri 7-8 ay sürüomuş acaba bn bu ewreyide sayıcak mıyım kızlar haziran 1 sene olcak

günaydın hoşgeldin çok iyiyim canım sn naıslın ewet canım aradı dün konuştuk

mutluyum huzurluyum aşığım seviorum

oohh çok sevindim tatlımm mutlusun ne güzell zemuszemus

bende şükürler olsun ki iyiyim, sabah aşkımın sesiyle uyandım :asigim:
nasıl özlemişim sabah beni onun uyandırmasını
kadınlar gününü kutladı hehe -tatlicadiarzu-
safım 8 martın kadınlar günü olduğunu da bilmiyomuş
dün konuşamamıştıkk iştimadan sonra beklerken uyuyakalmış paşam :1hug:

Kıss biliyomusun barii yemek yapmasınııı =))) Ben pilav, makarna kaydirigubbakcemile3 bitekk :roflol: Benmkide boğazına çok düşkünn yaa, yemek yiyoo 2 saat sonra ben acıktımm.. Yada gece mesajlarşıyoruz napiosun diyorumm, Yemek yiyorumm diyoo :roflol:

aman canım ne var yemek yapmada bilmiosan bile al eline yemek kitabı başla yapmaya keşke bnimkide düşkün olsa boğazına ne güzel ne yemekler yaparım bn ona:)

oohh çok sevindim tatlımm mutlusun ne güzell zemuszemus

bende şükürler olsun ki iyiyim, sabah aşkımın sesiyle uyandım :asigim:
nasıl özlemişim sabah beni onun uyandırmasını
kadınlar gününü kutladı hehe -tatlicadiarzu-
safım 8 martın kadınlar günü olduğunu da bilmiyomuş
dün konuşamamıştıkk iştimadan sonra beklerken uyuyakalmış paşam :1hug:

saol canımın içi.
ne güzel canım kutlamış bilmesede bugün arayıp kutlaması güzel bişe

büşram ben şanslıyım aşkım çok marifetli ben kız olup bilmedığım seyleri o bilio ünide evde kalmış ya yemek camasır ütü temizlik herseyi bilio ortak yapıcaz kaçarı yokk:roflol::sm_cool:

Back
X