Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

ohh yap tabi canım iyi alışverişler sana bende haftasonu alıcam bişeyler..ya kızlar ben taytla tunik alıp giymek istiom benim asker izin vermiyy gıcık oluoreedelikafadulden

büşram ben şanslıyım aşkım çok marifetli ben kız olup bilmedığım seyleri o bilio ünide evde kalmış ya yemek camasır ütü temizlik herseyi bilio ortak yapıcaz kaçarı yokk:roflol::sm_cool:

yerimseniben eyiiimiş canımm yaa valla şanslısınn =))) Benmki daha çay koymasını bile bilmiyooo ama temizlik konusunda sanırımm öğreniyodur artık askerde alkisalkisalkis

say tabi güzelimm sen onu beklion her kız beklemez ğelince daha iyi anlıcak değerini:asigim:

tabi canım bnim arkadaşlarım nelr sölemişlerdi bn bile diodum 1 ay insan beklenir mi die insanın başına gelince öle bi bekleniomuşkiguclubacismile inş.bebeğimmm:içelim:

ohh yap tabi canım iyi alışverişler sana bende haftasonu alıcam bişeyler..ya kızlar ben taytla tunik alıp giymek istiom benim asker izin vermiyy gıcık oluoreedelikafadulden

ihii bana da izin vermiyo valla yanına gittiğimde dağıtım izninde böyle kazak vardı üstümde popomun altına kadar valla tayt falan giyemedim pantolon giydim kaydirigubbakcemile3

birde moda oldu ya herkes giyiyo
bayanları gösteriyo bana bak sakın giyme böyle diyee -tatlicadiarzu-

bnimkde sewmemesine rağmen ütü yapıoor valla annesi bırakıp gitmiş buda başlamış tabi yapmaya:)) aman canım bunlar ewlenince yapmazlar herşeyi bizden beklerler

valla istesede istemesede öğrenecek yarın bir gün ben hasta olsam kim bakar bize bi çorba yapmayı bari öğrensin dimi ama yaaa kaydirigubbakcemile3

bn arayıştayım ama biliorum ne alcağımı d&p parfümerinin chenel parfümü çok güzellllll

hımm sağol canım

bi çok parfum araştırdım da bi çok beğeniliyo bi kötü yorumlar oluyoo karar veremiyorum
herkesinde zevki başka
koklamadan parfummu alınırmış kaydirigubbakcemile3

aklımda olsun bu bakarım bi ara

şimdi annemin aldığı hoşta avon ürünleri de pek kalıcı değil diyolar bakalım kullanıyım biraz anlarım şakkıdı

bnimki bilmio tayt tünik giydiğimi ama dekolte etek elbise dizimin altında olcakmış oldu dedim olmaz öle şey bn hiç sewmem dizimin altına etek elbiseyi dedim bn anlamam dio anlarsın anlarsın dedim bilmiırum yani şimdi rahart bişekilde giyorum ama gelince baya sorun yaşıcaz sanırım

yerimseniben eyiiimiş canımm yaa valla şanslısınn =))) Benmki daha çay koymasını bile bilmiyooo ama temizlik konusunda sanırımm öğreniyodur artık askerde alkisalkisalkis
kız benimki benden iyi valla bi kere bana bi börek yaptı ulan dedim didem sen kızım diye gezinme :roflol:
benimkide tencereden alıp tabağa koyamıyor çok beceriksiz napıcam bilmem
:1no2::1no2:
olsun canım belki evlenince yardımcı olur sana en azından salata yapar:sm_cool:
tabi canım bnim arkadaşlarım nelr sölemişlerdi bn bile diodum 1 ay insan beklenir mi die insanın başına gelince öle bi bekleniomuşkiguclubacismile inş.bebeğimmm:içelim:

canım o diyenleri varya salaklar ya banada diyolar didem nasıl beklion çok uzun ya beklenirmi bende lafı çakıyom hemen insan aşık olunca bekliyo başına gelseydi görürdün anlatsam anlamazsın diyorum kafa göz dalasım geliodelikafadulden

benimkide ortamına göre karışıyo anlamadım bi yerde askılı falan giymeme biş demez başka yerde buraya uygun değil üstüne bişi daha giy der ama tayya falan izin verceğini sanmam aslında emir vermez giyme etme diye ama ben onu kızdırmıyorum paşam karışmayı sevmezmiş ama o söylemeden benim düşünmemi istermişmiş öyle diyoooo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…