- 9 Kasım 2007
- 16.974
- 248
- 88
- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #26.381
Genelde zaten yapabilenlerinki sevmiyo oluyoo kaydirigubbakcemile3
Bende anca patates kızartırım işteee kaydirigubbakcemile3
Kıss sormaa, öle her yemeğide yemiyo, börek çok seviyo benmkii hamur işlerini falann.. :hulya:
hoşbulduk canım :1hug:
ohh bugün alışveriş yapcaz inşallah annemle
çanta alcammmmm ihi öğrencilik zor valla aylardır ne ayı yıl olcak aynı çanta var elimde delikafadulden
cepte para varkeeennn almalı hemen dimii sempatiksalakcinni
büşram ben şanslıyım aşkım çok marifetli ben kız olup bilmedığım seyleri o bilio ünide evde kalmış ya yemek camasır ütü temizlik herseyi bilio ortak yapıcaz kaçarı yokk:roflol::sm_cool:
benimkide tencereden alıp tabağa koyamıyor çok beceriksiz napıcam bilmembüşram ben şanslıyım aşkım çok marifetli ben kız olup bilmedığım seyleri o bilio ünide evde kalmış ya yemek camasır ütü temizlik herseyi bilio ortak yapıcaz kaçarı yokk:roflol::sm_cool:
say tabi güzelimm sen onu beklion her kız beklemez ğelince daha iyi anlıcak değerini:asigim:
ay kız güldürdün benii kaydirigubbakcemile3benimkide tencereden alıp tabağa koyamıyor çok beceriksiz napıcam bilmem
:1no2::1no2:
benimkide tencereden alıp tabağa koyamıyor çok beceriksiz napıcam bilmem
annem parfüm almış bana little black dress hoşuma gitti sizce nasıl bilmiyorumkismile
inanılmaz parfum arayışındaydım daa
boşver öle daha iyi bana daha kolay geliyo börek felan yemek yapmaktan.:hulya:
ohh yap tabi canım iyi alışverişler sana bende haftasonu alıcam bişeyler..ya kızlar ben taytla tunik alıp giymek istiom benim asker izin vermiyy gıcık oluoreedelikafadulden
bn arayıştayım ama biliorum ne alcağımı d&p parfümerinin chenel parfümü çok güzellllll
börek, mantı, sarma,dolma bunları çok seviyoo anaam bunlardan hergun yese neoluruzzz
bizz yaa guclubacismile
bn arayıştayım ama biliorum ne alcağımı d&p parfümerinin chenel parfümü çok güzellllll
ihii bana da izin vermiyo valla yanına gittiğimde dağıtım izninde böyle kazak vardı üstümde popomun altına kadar valla tayt falan giyemedim pantolon giydim kaydirigubbakcemile3
birde moda oldu ya herkes giyiyo
bayanları gösteriyo bana bak sakın giyme böyle diyee -tatlicadiarzu-
kız benimki benden iyi valla bi kere bana bi börek yaptı ulan dedim didem sen kızım diye gezinme :roflol:yerimseniben eyiiimiş canımm yaa valla şanslısınn =))) Benmki daha çay koymasını bile bilmiyoooama temizlik konusunda sanırımm öğreniyodur artık askerde alkisalkisalkis
olsun canım belki evlenince yardımcı olur sana en azından salata yapar:sm_cool:benimkide tencereden alıp tabağa koyamıyor çok beceriksiz napıcam bilmem
tabi canım bnim arkadaşlarım nelr sölemişlerdi bn bile diodum 1 ay insan beklenir mi die insanın başına gelince öle bi bekleniomuşkiguclubacismile inş.bebeğimmm:içelim:
ooo vallihi hep kalorili şeylerr. Yeriz yeriz sonra kilo vermeye çalışırızz. kaydirigubbakcemile2
ihii bana da izin vermiyo valla yanına gittiğimde dağıtım izninde böyle kazak vardı üstümde popomun altına kadar valla tayt falan giyemedim pantolon giydim kaydirigubbakcemile3
birde moda oldu ya herkes giyiyo
bayanları gösteriyo bana bak sakın giyme böyle diyee -tatlicadiarzu-
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?