E
eduk
Ziyaretçi
- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #26.521
21 yaşındayım hatta 22 ye gidiyorum ama kimse 20 bile demiyo 17-18 en fala 19 diyo sinir oluyorummmm
ayy ne güzel bizde çk istedik ama olmadı gidio muusn hafta sonları canım
o haftasonu çarşı iznine çıkınca geliyo canım
o haftasonu çarşı iznine çıkınca geliyo canım
Ohhh ne ballısınız hee =))) Kıskaandımm opuyorumnanaktan sempatiksalakcinni
20 bence canim :)
Cok $ekersin masallah
Tatlı fotolar 2006 senesinde eklemişsin orda 20 gibi gözüküyosun şuanda 23 olmalısın sanıırımm aklinialirimsmile
Mehser ben oradaki halini soyledim haa.. :) 20 bence.. hatti catlatmaaaa soyleee
Mehsercim.. özel album yaparsam sadece arkadaslarmi goruyo ozaman...
oylese bende eklim fotolarrrr... baska kimse gormuyo demi
hiç sinir olma ya,iyi birşey ufak göstermek bir kaç yıl sonra anlarsın değerini.Missler gibi işte her daim çıtır gözüküyosun:)
büşşş naptın anam sen 23 24 ağlarım valla yaaakannehir:gitme:
büşşş naptın anam sen 23 24 ağlarım valla yaaakannehir:gitme:
aslında benimki benden 1 yaş küçük annem ilk başta çok sorun etti sonra ikimizi yanyana gördü bana diyoki bu senden büyük duruyo yok yok sen ondan küçük duruyorsun neyse yani hiç farkedilmiyo dedi uzatmadı ben sorun etmiyorum ama millet öğrenince aaa küçükmü falan yapıyo yaa sinir oluyorum ben söylemesem anlamıyorsun bile ne konuşuyorsun dimi ama yaa ben yaşa başa değil mutlu olmama bakarım bundan önceki büyüktü noldu 5 yıl hayatımı zehir etti daha ne diyimm
canım benim,yaşıtız de geçiver sen dert edeceğine onlar etsin.nüfustan kontrol mü edecekler!
canım benim,yaşıtız de geçiver sen dert edeceğine onlar etsin.nüfustan kontrol mü edecekler!
öhhö öhhöö yani sen ağlarsan ben atayım kendimi balkondan:S
Kıss sildim ben onu gördünn mü yaaaw =))) :roflol: Yaa ben resimler üzerinden yola çıktım
hayatımm yoksa oradaki resimlerde evett 20-22 arası gösteriyosunn..yerimseniben
Mehser..
Özel - Sadece irtibatlarınıza ve yöneticilere görünür / buna tiklamam lazim demi?
ayy büşüm bnimki çarşı izinine çıkamıo çocuk çarşı izininde buraya nasıl gelsin çocuk balkesirde bi köyüde dağ ve hayvanlar ufak ufak evler varmış merkezede çok uzakmış o yüzden çarşıya inemio ya
ya bn burda bişe duydum ama doğr mu çarşı iznini kullanmayanlar erken geliomuş doğru mu bu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?