Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

iyi dadlum seni sormalı uzun zamandır göremirum seni burada

gece giriyorum ya çoğunlukla ondan görmemişsindir datlum olumunekankayizsmile
ben çok mutlu mesut bahtiyarım düğün salonumuz tutuldu hepücüğünüzü beklerim
11.12.2010 cmt bursada gold düğün salonu şayan-ı gold salon
kına için salon bakınıyorum şimdi bende opuyorumnanaktan

Ohhh canim super.. Ayri bir heyecanin vardir demi simdi tarih belli oldugu icin.. Simdiden ömür boyu mutluluklar dilerim.. gelinliklere bakiyormusun cnm?

Canım daha erken değilmii yaww :uhm: yani aldığınız tarihe baya varda ondan dedimm.. :kedi: hadi bakalımm hayırlı olsunn canımmm, heyecan vardırr şimdideen

darısı başımızaaaaakaydirigubbakcemile3
:teytey::teytey::teytey:

ya benimkinin elazıga gitme ihtimali var deprem icin yolluyolarmıs 3 tane gbt mi dedi tam anlayamadım soforu varmıs biride benimki hic gitmesini istemiyorum ya allah biliyo..

Ohhh canim super.. Ayri bir heyecanin vardir demi simdi tarih belli oldugu icin.. Simdiden ömür boyu mutluluklar dilerim.. gelinliklere bakiyormusun cnm?

bakmammı canım çeyiz çimen gelinlik ev herbişeye bakıyorumkaydirigubbakcemile3

Canım daha erken değilmii yaww :uhm: yani aldığınız tarihe baya varda ondan dedimm.. :kedi: hadi bakalımm hayırlı olsunn canımmm, heyecan vardırr şimdideen

evet tatlım erken ama düğün tarihimiz bir an evvel belli olsun diye tutuldu bide salonu çok beğenmiştik istediğimiz tarihe bulamayıs falan diye kaydirigubbakcemile3 saol bidenem darısı her isteyenin başınaaa:Saruboceq:

darısı başımızaaaaakaydirigubbakcemile3
:teytey::teytey::teytey:

aminnnnn canımm aminnnn :Saruboceq:

AYY CANIM ÇOK SEVİNdim ya nasılda heyecanlıısndır şimdi 2010 gelini:))darısı başımıza

Evet canım salon gerçektende çok şık sen söleyince adını bende baktım, ablamında düğünü büyük ihtimal bursada olucaak =))) o yüzden bi bakayım dedimmm..

inşallah herşey istediğin gibi olur düğününde, çeyizz hazıırlıkları faln çok vakit alır, sen bakmakla kalma canım ıvır zıvırrları al şimdideen :asigim:

bugun belli olucaktı oyle dedi valla benimki giderse seninkide gitsin bananekaydirigubbakcemile3..ya seninki yeni ya zaten yollamazlar

gitmesini hiç istemem canım yaa zateen, kamyonu kullanan biri bugn teskere alıomuş, yerine bu geçiceekmiş artıkk, bakalım bugn sorarım ben ona aradığındaa

AYY CANIM ÇOK SEVİNdim ya nasılda heyecanlıısndır şimdi 2010 gelini:))darısı başımıza

aminn canım darısı isteyen herkesin başına :Saruboceq::Saruboceq:

ahh ahhh almazmıyız listeler yapılıyo çeyizler alınıyo zor valla ama bi okadar da zevkli ablacığını bursaya gelin alıyorus heee hadi bakalım hayırlısı damat bursalımı neresinden zemuszemus

Bende galiba temmüz 2011 gelini olucam..
Cok tuhaf ya.. evliyim ama dügünü daha yapmadik..
Askerden gelsin benim bitanemmm..

nası yaaa delikafadulden anam senin bebişinde var dimi yoksam yanlışmı hatırlıorum delikafadulden

hoşgeldin canım,hayırlı olsun.hazırlıklara başla tabi tarih ne zaman bilmiyorum ama beğendin,aldın uzun sürüyo hep bi eksik kalıyo.zaman çok olunca daha rahat olur.

Eveet canım bakalım onlarda seneye yazın düşünüyolarr maalesef bursaya gelin vericeez, çocuğun işi orada olunca mecbur kalıyoruzz.. Bursa / İnegöl canımcımm

gitmesini hiç istemem canım yaa zateen, kamyonu kullanan biri bugn teskere alıomuş, yerine bu geçiceekmiş artıkk, bakalım bugn sorarım ben ona aradığındaa

sanırım kalmıycaklar hergun gidip gelceklermi artık napıcaklar bilmiyorum ama o yolları pek sevmiyorum ben fırsat bilip birsey yapmak isteyen pislikler cıkabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…