Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

vay sağol kardeş, iyimiş kaydirigubbakcemile5

kıslar sonunda bügün gönderdim aşkıma mektubu daha dogrusu kayınbabam sağolsun götürdü postaneye mektubu adım atamıyorum artık bide kıslar hiç adetim diildir ve yapanlarıda yaptıranlarıda hoş karşılamam ama allaha büyük konuşmican demekki ben asla yaptırmam diyodum ne yaptın şimdi demi? anacım bu kocakarı ilaçları diye tabir edilen tedavi şekli var ya baktım ilaçların bi hayrı yok ben daha fena oluyom kaynanam dayanamadı yasakkelime kaynanamla eltim beni bigüzel yere yatırdı başladılar ovalamaya ağrıyan yeri zeytin yağıyla baya beni inlete inlete avdular bi güzel artık gözlerimden yaş gemeye başladı acıdan kaynanam yeter bu kadar dedi allahtan siyah kuru üzüm varya onu iyice dövdü macun gibi oldu zeytinyağıda ekledi iyice ısıttı ocakta sora belime sardı yarın bişiciğin lkalmaz damarın kalkmış senin dedi hadi bakalım hayırlısı inşallah geçer kıslar dua edin bana yaa normalde ben korkarım bööle işlerden daha fena olur diye ama bu acı neleri kabul ettirio işte kafamçokkarıştı :1rolleyes:

canım çk geçmiş olsun ya inş.bşr an önce iileşirsin senin bugün misafirlerin gelmio muydu???bn mi başkasıyla karıştırıorum ya:uhm:

canım inşallah ama kullandığın ilaçlar hemen etkisini göstermez.belli bir süre kullanman gerekir tedavi olabilmesi için.hele ki iltihap varsa sakın ilaçları bırakayım deme lütfen sakın!özelden bana yazsana bi kullandığın ilacın adını bir de teşhisi.

millet bir şey sorcam, 7 günlük dağıtım izni, 30 günlük izinden mi düşüyor yoksa 7 gün askerde gibi mi sayılıyor ?? kaydirigubbakcemile

bu bıle mutluluk verıyo bana sımdı dusunuyorumda nasıl gecmıs 60 gün gidişi dün gibi sankikaydirigubbakcemile3
sen naptın balım aradımı moralın nasıl

TABİ İNAN DÜŞÜNDÜKÇE arana baktığında ne kadar çabuk geçmiş diosun

ewet aradı canım konuştuk tatlıya bağlandı napim bu deli çileden çıkarsa çıldıtsada seviom onu ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…