- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #26.681
tek çocuk kıymetlidir ama sen de tek gelin olacağın için el üstünde de tutulabilirsin.inşallah böyle olur.
benim 3kardeşler 2 tane tarantula var extradan:)
yavrum ya sorup duruom ama senin şafak benle aynı olması gerekmiyormu silüs tarihleri aynı:S yani 447!!
13 gün oldu işte.. 447 oluyo bacım:)
benim 3kardeşler 2 tane tarantula var extradan:)
evet ya, dün 449 du bugun 448, niye böyle fark oldu bizim yawru xD kaydirigubbakcemile
sülüs tarihiniz ne? bakim sizin icinmevet ya, dün 449 du bugun 448, niye böyle fark oldu bizim yawru xD kaydirigubbakcemile
460tan cikarmican.. subatta gittiyse 457 den iniyoo, hep degisiyo kizlaryavrum 460da 13 çıkart.. 447 şafak))
sülüs tarihiniz ne? bakim sizin icinm
benim kayananm iyi çok şükür kıslar ama ööle canım yavrum falan demez geliniyim diye diil kendi çocuklarının bile hiçbirine demez sevgisini belli etmes bir sorunun olsa aldırmıyo gibi davranır 5 dakka sora bi bi çözümle gelir karsına aklinialirimsmile yani içi melekte göstermio boshayallersmile bütün çocukları evli hayatta hiçbirine karışmas banane der hatta bi lafı var ben kızarım nie öle diosun diye evlendi benden çıktı gerisi beni ilgilendirmez ne hali varsa görsün der sempatiksalakcinni a.s aynı yerde oturuorum bende 3 katlı bizim ev 1 katta kaynanamgil 2 katta kaynımgil 3 katta bis yerimseniben ama iyiys şükür arada sırada eltime dayanamam sinir olur patlarım ama çok büyük kavga olmas şükür kaydirigubbakcemile2
benim kayananm iyi çok şükür kıslar ama ööle canım yavrum falan demez geliniyim diye diil kendi çocuklarının bile hiçbirine demez sevgisini belli etmes bir sorunun olsa aldırmıyo gibi davranır 5 dakka sora bi bi çözümle gelir karsına aklinialirimsmile yani içi melekte göstermio boshayallersmile bütün çocukları evli hayatta hiçbirine karışmas banane der hatta bi lafı var ben kızarım nie öle diosun diye evlendi benden çıktı gerisi beni ilgilendirmez ne hali varsa görsün der sempatiksalakcinni a.s aynı yerde oturuorum bende 3 katlı bizim ev 1 katta kaynanamgil 2 katta kaynımgil 3 katta bis yerimseniben ama iyiys şükür arada sırada eltime dayanamam sinir olur patlarım ama çok büyük kavga olmas şükür kaydirigubbakcemile2
ayy ne güzel canım yaaa allah bozmasın olması gerekende budur yani bnimde annemde öle söler evlendi benden çıktı gerisi beni ilgilendirmez ne hali varsa görsün der
bu senin bebişin mi canım ne tatlı öle allah bağışlasın canım
olucağına bak duygucum:))
bnim bu konu hakkında yorum yapamıcam tanımıom daha
ama bn hep derim halada sölüom bn kaynanamla ii geçinirim ama görücemle ii geçinemem die sölüorum ya:çok üzgünüm:
Ayneen 3 oğlaan ama bizimkisi en küçük olduğundan biraz daha değerli diğerlerine göre canımmm ama annesi der hep, kız çocuğm olsun isterdimm faln diyee onun yerine sen varsın diyoo sende benm kızımsın artık vs.vs.vs.vs =))) :roflol:
25 şubat canımcım
460tan cikarmican.. subatta gittiyse 457 den iniyoo, hep degisiyo kizlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?