Neolduu canımm bilmiyorumkismile[/QUOTE
sorma canım ya bizim işyerinde çaycımız var kimi zaman çk ii kimi zaman eserkli saati saatini tutmuo dengesiz kadın dün sürekli gelen kargo var mı die bakıorum ne zaman baksam yok dün saat 4 gibi kargo gelmiş dolaba koymuş masanın üstünde duruo bnde aldım verim gelene dedim bana demez mi burcu işte hiç takip etmiosun öğlende bn dağıtıtım dedi bnde ne zaman baksam yok dedi hatta ayşeye sor dedim ayşe demez mi bn bilmiorum bişe die öle uyuz oldumki bn işe girmeden önce o dapıtıomuş kargoları ne var yani dağıtsan hey allahım dün sinir olmuştum şimdi konuşmuoz sanki ona dağıt dien oldu
bugün muhasebeden biri sözleşme dosyasını kaybetiş ban soruo sanki dolap bnim yanımda bn o dolaptan sorumluyum aradım bulamadım yok diedim nsl yok basbaya yok işte dedim sözleşme dosyası kayıp napcaz bilmiorum yani :uhm:
Kendi kaybediyo gelip sana mı soruyoo delii, ezdirme kendinii yoksa daha çok üstüne binerlerr sanım yaa, çaycıyada neoluyoo kendi işinii yapsayaa onamı kaldı seni iş konusunda yönlendirrmeek, valla canım benmde moralim bozulurduu ama sıkma canını
okadrdaa öenmli bişey olmamış, bulursunuz dosyayı bişeylerin arasına girmiştirdee, görmüyodurr kaybeden kişii,