• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

ayy canım ya üüzlme askerden gelince hep çiçekler alır sana bak bnimkide almadı ama hiç sorun etmedim aslında hep içmden geçirmişimdir ama almadı yani.sen onun için o kadar fedakarlık yapıosun takma kafana canım teldede norml bişekilde konuş üstünde durma aslında izindeyken konuşcaktrın şimdi konuşsanda bişey olmaz yani ama için rahatlıcaksa dök içini canım ona

canım ben kafama takarım,söylemeden duramam çenemi tutamam diyorsan şu şekilde söyle.Ya bak çiçek alacaktın o kadar bekledim bir çiçek alıp gönlümü almadan gittin,döndüğünde cezalısın çok kalbimi kırdın gibi bişiler söyleyebilirsin,kızarak değil ama.Bir de çok fazla parası falan yoksa düz mantıkla çiçeğe vereceğim parayla 2 çay içeriz falan diye de düşünmüş olabilir:)

kızlar benim asıl darıldığım çiçek değill hiç almasaydı inanın sorun etmezdim
kalbimi kıran beni kandırıyo gibi konuşması

hani sonradan şaka mı yapmaya çalıştı bilemiyorum
hep içimde tutmaktan da yoruluyorum artık

konuşuyim en iyisii
dediğim gibi moralini bozmak istemedimm hep onu düşünerek davranıyorum ben ama sonra kendim üzülüyorum

ararsa konuşiyim en iyisii zaten çok sakinim kızarak konuşmicam
ama gönlümü almasını isterdim :gitme:

konuşuyim en iyisii
dediğim gibi moralini bozmak istemedimm hep onu düşünerek davranıyorum ben ama sonra kendim üzülüyorum

konuş canım bencede, içinde tutma, bilsin seni üzdüğünü... en azından aklının bir kenarına yazar, bir daha yapmamaya dikkat eder .... olumunekankayizsmile

çook sıcak bana karşı bi görseniizz
yolda gören kıskanıyo zatenn
çok yakışıyosunuz maşallah diyen kaç kişi olduu
hani konuşuyorum telefonda sesi öyle neşeli kii
zaten bende konuyu unutmuş gibi bişeydim
dün ablasıyla sohbet ederken aklıma geliverdi işteee

o da dedi benim kardeşim de var biraz odunluk düşünemez diye..

oyy oy çok mu takıntılıyım yoksa siz olsaydınız sizde kırılır mıydınız öyle demesinee

ya beleşe çiçek veriyolar tutup bana getircek hey yarabbimm

konuşuyim en iyisii

onun morelini bozmak istemiosun ama sn üzülüosun canım bu kadar taviz veme bnce sn üzüleceğine o üzülsün asker die yani herşeyi alttan almamız gerekmio aileleeri bile böle yapmıodur emin ol ailelerinden fazla biz düşünüoz ama yine biz kötü oluoz ccanım içinden ne geliosa söle canım rahatlarsın birazcıkda o düşünsün orda erkekler bu kadar düşünceli deildir bayanlar gibi haytta olamazlar fazla bişey beklenilmez erkekten

melikecim sana çok açık söyleyeyim ben hiç takılmazdm buna
hiç kimse dört dörtlük değildir,sende öyle,bende...
bizim 6.yılımız bu yıl bana hiç çiçek almadı
ama bende hiç kafama takmadım
he ama geçen yıl doğum günümde 101 gül almıştı
heralde bir daha almaz:)))
ama özel günleri asla unutmaz ve ufak sürprizler yapar mutlaka
..

ismin çok güzelmiş canım böle güzel isimle hitap etmeyi tercih ederim canımcımopuyorumnanaktan
teşekkür ederim canım.bilerek eduk diyin dedim,siz abla diyemiyorsunuz zorlanıyorsunuz,benimde sizler yaşında belki daha büyük kardeşim var benimde tuhafıma gidiyo o yüzden eduk deyin dedim.kimse zorlanmasın diye:)

kızlar bu arada cuma günü nişanlım çarşı iznine çıkıyor inşallah
veee benim doğum günüm o gün
inşallah çarşı kilitlenmez yaaeyvahedigeldismile

Günaydin kizlar,
Nasilsiniz?
Gece uyurken Kocacim aradi.. bir mutlu oldum anlatamam..
:nazar: $afak 357 :nazar:
89/4 Kibris - Lefkosa

askerimj.jpg

Back
X