Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

ezdirme kendini güzelim,suçun yoksa suçlu gibi ne alttan alıcan.yenisin diye iktidar kurmaya çalışıyodur o:)

aslında hiç ezdirmem hep konuşurum ama kimi zamanda susmak lazım herşeye dırdır etmekde ii deil bu sefer allahım sabır ver bana dedim sn yukarda görüosun yüce rabbim dedim yürüdüm gitdim bulunduğu yerden hep laf sokar ama uyuzuma gider napmaya çalıştığını da anlamış deilim bn burda pcnin başında işim olmadığı için internette geziniorum o orda çay servisi yapıo acaba bunu mu şey yapıo anlamış deşilim

saol iyiyim.bizimkiler grip olmuş toptan yaf,canım sıkıldı!neyse geçer ama bi grip olsun çektikleri.

hadi ya benimkinin sesi iyi geliyordu:/ dün geceye kadar eğitim yapmışlar,acemilikte 4 kere böyle olurmuş.. gece 11 buçukta aradı beni ama sesi iyiydi:S:S:S geçmiş olsun canım yaaaa :/ evet bi grip olsun çektikleri...

aslında gece kötüydüm ama sabaha iyi uyandım bide direk nete girdim sizleride böyle cıvıl cıvıl görünce neşem iice yerine geldi canım :lepi:

sabaha iyi uyanınca bütün gün iyi oluyorsun
seni çok iyi anlıyorum ilk günler zor geliyor insana
ama zamanla alışıyorsun
onu beklemeyi,özlemeyi bile seviyorsun...
askerdeki,özlem,sevgi,bağlılık çok ama çok farklı birşey hakikaten
biz iyi olmalıyız ki askerlerimize moral verelim
onları iyi edelim..olumunekankayizsmile
hepimiz aynı kaderi yaşıyoruz burada ve bizi ancak yine biz
anlarız,her zaman gel hep beraber neşemiz olsun:lepi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…