- 9 Kasım 2007
- 16.974
- 248
- 88
- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #27.121
Şu sıralarr gıcığızzz anlaşılaaan ona karşıı:roflol:
uyuz muyuz gıcık ama deliden de vazgeçiom çok seviorum onu bn büyü yaptım sana diodu belli dedim sana kızamıorum bile dedim aynısı bndede var merak etme biz birbrimiz için yaratılmışız dio:roflol:
uyuz muyuz gıcık ama deliden de vazgeçiom çok seviorum onu bn büyü yaptım sana diodu belli dedim sana kızamıorum bile dedim aynısı bndede var merak etme biz birbrimiz için yaratılmışız dio:roflol:
seni böyle neşeli görmek çok güzel:asigim:
hep böyle ol emi:Saruboceq:
:) daha sen bu çocuktan ne şikayet ediyon yahu ne desin daha.Onun huyu da öyle demekki:)Aman maşallah Allah nazardan saklasın.
:) daha sen bu çocuktan ne şikayet ediyon yahu ne desin daha.Onun huyu da öyle demekki:)Aman maşallah Allah nazardan saklasın.
Amiiiinn cümlemiziinkiiniii :Saruboceq: birdee allah çirkiin bahtı versiiinn =)))
vazgeçemiom yazcaktım:))
ayy canım bnim çok saol tamam sizin için hep böle olcam burda hepimizin yüzü gülsün hiç solmasın valla dayanamam birininizin üzülmesinelmaz:
evet ya hepimiz mutlu olalım:1rolleyes:
hayat bayram olsun-tatlicadiarzu-:roflol:
çok pollyanna gördüm kendimi bugün:roflol:
ewet balım bugün bnde aynısıyım valla:lepi:
kötü olmaktansa iyidir canım:lepi:
daha pazara çok var yaf,geçmiyor zaman.
Benm sevgilimdee c.artesi çıkıo çarşı izinine, 2 hafta sonraa cam'dan da olsa görücem onu sonundaopuyorumnanaktan
bu pazar gittim işte,gidicem inşallah diğer pazarlarda.daha çarşı izni falan yok anca kışlada görüyorum.yemin töreninden sonra o d çıkar dışarı izni olur inşallah.yani özetle gitme gelme sorunum yok herhangi bir konuda Allaha şükür gidiyorum.Yorucu oluyo azcık ama dayancaz artık 2 ay.her hafta gidip görebilio muusn eşini canım
bu pazar gittim işte,gidicem inşallah diğer pazarlarda.daha çarşı izni falan yok anca kışlada görüyorum.yemin töreninden sonra o d çıkar dışarı izni olur inşallah.yani özetle gitme gelme sorunum yok herhangi bir konuda Allaha şükür gidiyorum.Yorucu oluyo azcık ama dayancaz artık 2 ay.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?