- 9 Kasım 2007
- 16.974
- 248
- 88
- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #27.141
şafak:239 bitanem yolu yarılamamıza son 9 gün kaldıııı......
$afak 357
bugun akserligin 99cu gunu askimin
günaydın kuzucuklar nabüünüs bakemopuyorumnanaktan
buda güzel canım bizimkilerden iisin yani yine yorucu oluodur eewet ama değiodur eminim buna.
iyiyizz, sen nasilsin cnm.. Dun tam ciktiktan sonra uyudum eftelyacim.. yarim saat sonra askim aradii... gecenin yarisi.. temizlik yapacaklarmiskiyamammmmm
anacım walla yorucu olmasına razıyım bikerecik görim herifimi çok ösledim yaaaaaaaaaaawboshayallersmile ama nerdeeeeeeeeeeeeboshayallersmile
hoşgedin canım heçç napak güülüm bugün herkesin keyfi yerinde maşallahh sn napüsünnnnnnopuyorumnanaktan
anam yazık yaaa kıs saaten 4 30 da falan kapattık heralde sabah olmuş saten onlar o saatte kalkıo oh sende güne aşkitonla başladın ne güsel inşalah hep bööle başlan güne fıstıksempatiksalakcinni zemuszemus
şafak:239 bitanem yolu yarılamamıza son 9 gün kaldıııı......
Aminnn hepimiz icin gecerli canim.. gunumuz askerimizle baslasin.. ve askerimizle biter insallah..
"Dün demistim ya sabah biseye bakicam diye.. baktim bosuna SIKINTI yapmissim :) "
Atarmiyim giii... Delimi ne yaaaa... Ben bi carsiya cikip geliyom kizlar... sonra gene burdayimmmmmmmmm.. :) Optum sizi (K)
Tatlikis...
askinla hersey duzeldigi icin sevindim gii.. allah bozmasin..
kıslar bende çıktım bebekimle ilgilenim birassoora gene gelirim boshayallersmile opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?