Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

kaplumbağa en sevdiğim hayvann =) ama malesef beslemiyorum

:roflol: besleme sen zaten onu :roflol: sen şimdiden kımıldamaya korkuon o samanki halini düşünemiom delikafadulden hadi topla kendini de basla mektubuna hersey istediğin gibi olur inşaalah ama hiçbirzaman zaman askın için bekleme bööle lmaz: adreste bulursun bi şekilde nerde askerin bu arada yaw:1hug:

bişi deil tatlım ama kesin yaz mektubu bence sonuc olumlu olucak inş erkekler askerde herseyın kıymetını anlıyorlar sivild yaptkları butun hataları ben eşimden biliyorum ....

inşAllah oyle olur canım inşALlah, okuyan herkes nolur dua etsin, hayırlısı olsun diye... olumunekankayizsmile

kaplumbağa en sevdiğim hayvann =) ama malesef beslemiyorum

o nerden çıktı gız şimcikk kaydirigubbakcemile3

ya kızlar askım bana bi süpriz yapıp kaplumbağa almıstı bi dişi bi erkek nasıl beslendini bilmiorum akvaryuma koydum ama :S ne yer ne içer bu hayvanlar yav isimlerinide aşkım verdi duyguyla vedat die nikahlarını bilem kıydık kızlar aynı evde yaşıolar ayıptır ya :asigim:

yok tatlım benim herifte arıyo ankesörden ben açmıom meşgül yapıom evden arıyom çıkıo konuşuos fıstık fıstık walla o ankesör bozuktur birsürü ankesör vardır başka bidenesinden arasına.s

dalga geçmeyin bea =) alsanaalsanasmile burdurda canım

inşAllah oyle olur canım inşALlah, okuyan herkes nolur dua etsin, hayırlısı olsun diye... olumunekankayizsmile

Canım kaldığı yeri tam olarak bilmiyosunkii mektubunnu nasıl ulaştırıcaksıın, ben koğuş yazıcağıma manga yazdım diye yanlış yere gitti heralde mektubumu alamadı sevgilimm üstelik adresde doğruydu, hem ulaşıp aldığını nasıl biliceksinkii ?

allah iylinisi versin ama bence askına telefonda sööle isimlerini değiştirin tatlım a.s nedenini boşver değistir işte ama var tabiki bi nedeni ama çabuk değiştir haa a.s aşkın da alınmasın o söölesin gene yeni isimleri am sevdiğinis birinin adı olmasın gene a.s

çok sağol canım..ama hep öyle oldu..farklı numaralardan arıyor oysaki..ben de heralde dışardan arama yapılmıyor dedim.bilmiyorumkismile

uuuuuffffffff , o da doğru... kaydirigubbakcemile

ben çıkıyorum arkadaşlar, sağolun hepiniz... iyi ki varsınız...
dua edin, hayırlısı olsun...
görüşürüz...
olumunekankayizsmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…