Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

çok sağol canım..ama hep öyle oldu..farklı numaralardan arıyor oysaki..ben de heralde dışardan arama yapılmıyor dedim.bilmiyorumkismile

onlar özel olarak iptal ettirmiş olbilir bilmiom tastlım bisde bi sorun olmuo ama sende asker kart kullandır o arıyor ama fatura sizin eve yansıo yani aynı hesap onun parası gene cebimde kalıra.s

canım asker kart nasıl oluyor?biraz anlatır mısın?gerçi o benim aramamı istemez ama..

tatlım sen aramıon saten gene o aryo hani şimdi telefon kartını sokup aryo konturü gidio ya asker kartta da asker kartı sokuo istediği yeri arıyo kontur gitmio sabit telefona yani sizin eve kayıt yaptırırsın evin telefonuna gelio onun faturasıda bildiğin telefon kartı gibi ama sen ödiceksin onun parası cepte kalacak ben bu kadar biliom bende alcam bu kartı izne geldiğinde verrim artık a.s telekoma git asker kart almak istiyom de onlar daha ayrıntılı açıklar sana tatlıma.s

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…