- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #27.481
tatlım sen aramıon saten gene o aryo hani şimdi telefon kartını sokup aryo konturü gidio ya asker kartta da asker kartı sokuo istediği yeri arıyo kontur gitmio sabit telefona yani sizin eve kayıt yaptırırsın evin telefonuna gelio onun faturasıda bildiğin telefon kartı gibi ama sen ödiceksin onun parası cepte kalacak ben bu kadar biliom bende alcam bu kartı izne geldiğinde verrim artık a.s telekoma git asker kart almak istiyom de onlar daha ayrıntılı açıklar sana tatlıma.s
Bi çay içtim geldim bendeeeeee
inş.canım inş.git yüzüğünü alda gel hade bidaha çıkarma parmağında çıkarıp takmak ii deilmiş fazla sölemm yane
kizlarrrrrrrrrrrrrrrr :) askimla gorustum simdiii
bende sımdı 3 dk askımla konustum cok ısım var hemen kapatmalıyım bı sesını duyım dedım dıyo
yaa cok sukur yerı ıyı ama barı şu askelrık bıtene kadar aynı yerde kalabılseydı yaa
bugun tum generalmı ne oyle bırsey gelmıs. bılgısayarcıları falan sececek demısler ve nereye yollayacagı bellı deılmıs yuksek ıhtımal dogu ımıs. neyskı komutanı gelen askerlerle konusmus nısanlımı yollamamıs :))) ınsallah gene secmeye gelmezlerr off
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?