Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

bnde hiçbişe yok ama bn şimdi almaya başladım valla pat die olursa zorlanırım çaycı aldım taksitini bitirim meyve sıkacağı alcam ayy çk hoşuma gidio mutfak aletleri peçetelikler mumlar süsler

çay kahve makinası almayı düşünmüyorum hiç sevmiyorum çünkü
şimdilik hisar yemek takımım var tenceresi,çatak kaşık takımı falan
onun dışında birşey yokeyvahedigeldismile
bu konuda nedense çok rahat davranıyorum Allah sonumu hayır etsinkaydirigubbakcemile3

bende tık yok:sinifsinif:
üstelik nişanlıyımsempatiksalakcinni
oh oh maaşallah bu askerlik dönemini iyi değerlendir bence

ne eksiklerin kaldı duygucum?
canım al al bitmiyo ki ya eksik çoook
küçük ev aletlerini elektriklileri sona bıraktım geri kalanını tamamlıyorum canım opuyorumnanaktan

küçük ev aletlerini elektriklileri sona bıraktım geri kalanını tamamlıyorum canım opuyorumnanaktan

evet evlenince bile çıkacaktır eksikler mutlaka
biz ilk önce 2011 eylülde düşünüyorduk düğünü
nişanlım ben o zmana kadar dayanamam diyoraklinialirimsmile
haziranda en geç istiyormuş:jeyyar:

Mersi canımmm :1hug:

rica ederim canım ne demekbayanssulusmile

nie canm ankaşılan sn mutfağı sewmiosun sanırım 7/24 mutfaktan çıkmak istemem hele bide insan kendi ewinde olunca dahada bi hevesli olur die dşünüorum bilmem yanılıormuyum aman canım rahat davrannma sonra işin içinden çıkmazsın çk zorlanırsın yavaş yavaşda olsa alıp koy bence hem bak nişanlıymışsın askerden hemen gelince düğün olduğunu düşünsene nasıl alıp yaparsın işin içinden çıkmazsın vallla sölem

İyi yapıyosun,ne alırsan al yerleşince bir eksik çıkıyor ya.en iyisi büyükleri almak kendi evine geçince zaten ihtiyaca göre alacaklar belli oluyo.

amaaan zaten çok da uğraşmayın bi yatak bi yorgan yeter yahu ilk başta sempatiksalakcinni
dışardan yeriniz yemeği de tamam,mis

aman Allahım ben de aynen böle düşünüyorum
bir yatak bir yorgan yeter:lepi:
yemeği kendim yaparım:)

Son düzenleme:

mutfağı seviiyorum ama çay kahve makinası bana gereksiz geliyor
ben çok eşya sevmiyorum
şimdi yemek takımı taksidim var nisanda bitiyor o zaman
başlarım yavaştan
mutfak aletleri al al bitmezeyvahedigeldismile

anam dışardan yersen bunun altında kalkılmaz ayda bir gidilmeli bence ama bn daha çk ewde kendi ellerimle yaptığım yemeği seviorum ayy bnim çaycı yı alırken ne çk sevinmiştim varya hep bana nişanlıymışımda hazırlıklara başlamışım gibi hissetmiştim ama nerdeeeee

mutfağı seviiyorum ama çay kahve makinası bana gereksiz geliyor
ben çok eşya sevmiyorum
şimdi yemek takımı taksidim var nisanda bitiyor o zaman
başlarım yavaştan
mutfak aletleri al al bitmezeyvahedigeldismile

ewet canım çkda pahalı ya uygun bişe yok alletlerde.bnde hep diorumki mutfak eşyalarım çk olsun diğerleri az olsun özellikle oturma odası yemek odası felan kaba olmamalı temzilik yapmayı sevmeyen bi insan olarak hafiflere kaçmalı die düşünüorum..

eylül ablacım sn ne iş yapoısun doktor muusn?

ilk başta dedim yaf ömür boyu demedim:)

ama ilk baştada eşinle beraber mutfağa girip beraber yapıyosun güzel yani biz beraber yaparız hep çok severim ben mutfak zamanlarımızı. bi salata yaparız yarısnı yaparken yeriz falan:)

işin içine girince öyle olmuyo işe onu da aliim bunu da aliim derken bakıyosun liste almış başını gitmiş kaydirigubbakcemile3

kızlarrr gunaydınnnnn
askerden sonra dugunu olacak olan angelgozde ıdı yanı o ara konusu gecen oydu
aslında benımde dugun var askerden sonra :) bı kac kısı daha vardı hatta unuttum sımdı
aslonda bız bıde askerden sonra evleneceklerın ceyız topıgı dıye ırsey de acsak hıc fena olmaz hehehhe

yeni mezunum ama eylüldeki tusa gircem.pratisyen hekimim.eylülde tus kazanamazsak atamam olcak.şimdi burda arada sırada polikliniklerde gece nöbeti tutuyorum.evde tusa çalışıyorum haricen.(hehe amma çalışıyorum ya paso burdayım)

canım karar verdik size toplu nikah yapcaz,düğün de toplu olcak hepinize ayrı ayrı yetişemeyiz şimdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…