- 22 Ocak 2008
- 8.896
- 8.905
- 723
- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #27.741
bnde hiçbişe yok ama bn şimdi almaya başladım valla pat die olursa zorlanırım çaycı aldım taksitini bitirim meyve sıkacağı alcam ayy çk hoşuma gidio mutfak aletleri peçetelikler mumlar süsler
şubat 25 te gitti
oh oh maaşallah bu askerlik dönemini iyi değerlendir bencebende tık yok:sinifsinif:
üstelik nişanlıyımsempatiksalakcinni
canım al al bitmiyo ki ya eksik çoookne eksiklerin kaldı duygucum?
siz 90/1 sninz o zman canım...aklinialirimsmile
oh oh maaşallah bu askerlik dönemini iyi değerlendir bence
canım al al bitmiyo ki ya eksik çoook
küçük ev aletlerini elektriklileri sona bıraktım geri kalanını tamamlıyorum canım opuyorumnanaktan
Mersi canımmm :1hug:
çay kahve makinası almayı düşünmüyorum hiç sevmiyorum çünkü
şimdilik hisar yemek takımım var tenceresi,çatak kaşık takımı falan
onun dışında birşey yokeyvahedigeldismile
bu konuda nedense çok rahat davranıyorum Allah sonumu hayır etsinkaydirigubbakcemile3
oh oh maaşallah bu askerlik dönemini iyi değerlendir bence
canım al al bitmiyo ki ya eksik çoook
küçük ev aletlerini elektriklileri sona bıraktım geri kalanını tamamlıyorum canım opuyorumnanaktan
ıyi yapıyosun,ne alırsan al yerleşince bir eksik çıkıyor ya.en iyisi büyükleri almak kendi evine geçince zaten ihtiyaca göre alacaklar belli oluyo.
amaaan zaten çok da uğraşmayın bi yatak bi yorgan yeter yahu ilk başta sempatiksalakcinni
dışardan yeriniz yemeği de tamam,mis
nie canm ankaşılan sn mutfağı sewmiosun sanırım 7/24 mutfaktan çıkmak istemem hele bide insan kendi ewinde olunca dahada bi hevesli olur die dşünüorum bilmem yanılıormuyum aman canım rahat davrannma sonra işin içinden çıkmazsın çk zorlanırsın yavaş yavaşda olsa alıp koy bence hem bak nişanlıymışsın askerden hemen gelince düğün olduğunu düşünsene nasıl alıp yaparsın işin içinden çıkmazsın vallla sölem
İyi yapıyosun,ne alırsan al yerleşince bir eksik çıkıyor ya.en iyisi büyükleri almak kendi evine geçince zaten ihtiyaca göre alacaklar belli oluyo.
amaaan zaten çok da uğraşmayın bi yatak bi yorgan yeter yahu ilk başta sempatiksalakcinni
mutfağı seviiyorum ama çay kahve makinası bana gereksiz geliyor
ben çok eşya sevmiyorum
şimdi yemek takımı taksidim var nisanda bitiyor o zaman
başlarım yavaştan
mutfak aletleri al al bitmezeyvahedigeldismile
aman Allahım ben de aynen böle düşünüyorum
bir yatak bir yorgan yeter:lepi:
İyi yapıyosun,ne alırsan al yerleşince bir eksik çıkıyor ya.en iyisi büyükleri almak kendi evine geçince zaten ihtiyaca göre alacaklar belli oluyo.
anam dışardan yersen bunun altında kalkılmaz ayda bir gidilmeli bence ama bn daha çk ewde kendi ellerimle yaptığım yemeği seviorum ayy bnim çaycı yı alırken ne çk sevinmiştim varya hep bana nişanlıymışımda hazırlıklara başlamışım gibi hissetmiştim ama nerdeeeee
evet doktorum.eylül ablacım sn ne iş yapoısun doktor muusn?
kızlarrr gunaydınnnnn
askerden sonra dugunu olacak olan angelgozde ıdı yanı o ara konusu gecen oydu
aslında benımde dugun var askerden sonra :) bı kac kısı daha vardı hatta unuttum sımdı
aslonda bız bıde askerden sonra evleneceklerın ceyız topıgı dıye ırsey de acsak hıc fena olmaz hehehhe
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?