- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #27.761
yeni mezunum ama eylüldeki tusa gircem.prtisyen hekimim.eylülde tus kazanamazsak atamam olcak.şimdi burda arada sırada polikliniklerde gece nöbeti tutuyorum.evde tusa çalışıyorum haricen.(hehe amma çalışıyorum ya paso burdayım)
ilk başta dedim yaf ömür boyu demedim:)
ama ilk baştada eşinle beraber mutfağa girip beraber yapıyosun güzel yani biz beraber yaparız hep çok severim ben mutfak zamanlarımızı. bi salata yaparız yarısnı yaparken yeriz falan:)
canım karar verdik size toplu nikah yapcaz,düğün de toplu olcakhepinize ayrı ayrı yetişemeyiz şimdi
yeni mezunum ama eylüldeki tusa gircem.pratisyen hekimim.eylülde tus kazanamazsak atamam olcak.şimdi burda arada sırada polikliniklerde gece nöbeti tutuyorum.evde tusa çalışıyorum haricen.(hehe amma çalışıyorum ya paso burdayım)
canım karar verdik size toplu nikah yapcaz,düğün de toplu olcakhepinize ayrı ayrı yetişemeyiz şimdi
hehehe artık bıde doktorumuz varrrrr sırnaşık şey
ne guzel bırsey yaa doktor olmak zemuszemus
Hımm çok zor bi mesleek, allah kolaylık versinn sana canımm.. İnşallah kazanırsınn boshayallersmile
çok güzel hem de seviyorum mesleğimi ama bir de her an her zaman ders çalışmak olmasa,kurtulamadım gitti,bıktım he:)
aminn,dua edin bana:) gerçi ilk sene kazanmasam da olur,aşkımın yanına gidecem.galiba az biraz da o yüzden sallıyorum çalışmaya oturunca.
topiğimiz hayırlı olsun bekliorum sizi oraya asker güzelleria.s:roflol:
Kızlar düğününüze çağırın oynarıkkkk :teytey::dance:
kız allah ıyılıgını versınnnn :roflol:
kızlarrr gunaydınnnnn
askerden sonra dugunu olacak olan angelgozde ıdı yanı o ara konusu gecen oydu
aslında benımde dugun var askerden sonra :) bı kac kısı daha vardı hatta unuttum sımdı
aslonda bız bıde askerden sonra evleneceklerın ceyız topıgı dıye ırsey de acsak hıc fena olmaz hehehhe
ee siz istediniz bnde açim dedim kötü mü etdüm yane:roflol:
yok tatlım ıyı guzel ettınde
kesın sılerler
cunku ceyız hazırlıgı kosesınde bu tarz konular varya :1no2:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?