Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

geçmiş olsun hejarcıımm,çabucak atlatır inşallah:Saruboceq:
belki izin verirler sevgiline? hava değişimi gibi?

büşramm farkediyo olabilir hiç bilmiyorum ama faretmiyosa mektupla beraber kartta yollıyalımkaydirigubbakcemile3
Kızlar size bi soru askeriniz annesine çok düşkünmü?

bnimki annesini bırak ailesine düşkünlüğü yoktur ama evlenince düşkün olmyanlar içinn sölim bnimki gibi anneleri bitane oluo nedense hiçte anlamam ani ewlenince ne değişiosa

büşramm farkediyo olabilir hiç bilmiyorum ama faretmiyosa mektupla beraber kartta yollıyalımkaydirigubbakcemile3
Kızlar size bi soru askeriniz annesine çok düşkünmü?

Olbilirr canımm onu bi araştıralımda ona göre sölerim bende sana =)))

Annesine düşkünmüü ahh canım ahhh kafamçokkarıştı bizimki ustaya gideli 3 hafta olucaak annesi tee istanbuldaan kalkıpp Erzuruma gidicek önümüzdekii ay tatill yapıcaklar
benmkide evci izinine çıkıcakmış 3 günlüğünee

Bnemki fazla değilde anası çok düşkünn oğlunaa en küçük diyee

kızlar benimki annesine çok aşırı düşkün değil
o konuda rahatım yani
tabiki herkes annesini çok sever ama aşırısı her zaman
iyi değildir..

günaydın kıslaaaaaaaaaarrrrrrr ulen yeni uyandım hemen pc nin basına geçtim yaw :kedi: rüyamdada hala sizinle konişiirdim waalaa delikafadulden nesse yaw bişeyler yiyim ben gedip tansiyon sıfırın altına incek yoksa bende :1shok: gelince konişirik dadluluropuyorumnanaktan

canım senınkının annesı de az deılmıs bızımkının annesı de oglusum fln dıo arıo sevgılımde kapatıo arama sureklı bı rahat bırak dıo bn tekırdg okudum ızne geldıgınde 3 gun annesının yanında bursada durdu 4 gun benım yanımda durdu allahtan bızımkı annesıne cok baglı deıl

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…