- 9 Kasım 2007
- 16.974
- 248
- 88
- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #27.901
ayyy benim kayganam çok anlayışlıdır biz yanına ziyarete gitmiştik hep beraber oturduk sonra kadıncağız masayı topladı oğluyla vedalaştı poşetleri götürme bahanesiyle fazlalık herkesi topladı arabaya gitti bizi yanlız bıraktı ziyaret saati bitmeden
ayyy benim kayganam çok anlayışlıdır biz yanına ziyarete gitmiştik hep beraber oturduk sonra kadıncağız masayı topladı oğluyla vedalaştı poşetleri götürme bahanesiyle fazlalık herkesi topladı arabaya gitti bizi yanlız bıraktı ziyaret saati bitmeden
hayır henüz nişanlı değiliz benimki istanbulda ya ilk zamanlar çarşıya çıkamadı dosyası gelmemişti biz gittik oda 1 kere işte
hayır henüz nişanlı değiliz benimki istanbulda ya ilk zamanlar çarşıya çıkamadı dosyası gelmemişti biz gittik oda 1 kere işte
kızz hem aynı şehirdesiniz hem de bir kerecik mi gittin?
Ben kocacigima hastayimmmmm.. ben onu deliler gibi seviyorum...
Melek gibi yaaa.. ona sen melek gibisin diyom hep.. kiziyo..
öyle denirmi hic diye :) öylesin diyom bende, yalanmi söylim alla alla sempatiksalakcinni
bi zamanlar beklemiştim bende asker yolu.. neydi o günler behh.. ben kütahyada o karsta.. 24 saat sürüyordu. bi keresinde hiç unutmam üç gün tatil vardı. bir günü yolda geçirdi bir gün benle kaldı ertesi günü dönmüştü canım kocacım :) tabi o zamanlar nişanlıydık. herkesin sevdiğine hayırlı teskereler diliyorum. bekleyenlere de sabırlar tabi..
bi zamanlar beklemiştim bende asker yolu.. neydi o günler behh.. ben kütahyada o karsta.. 24 saat sürüyordu. bi keresinde hiç unutmam üç gün tatil vardı. bir günü yolda geçirdi bir gün benle kaldı ertesi günü dönmüştü canım kocacım :) tabi o zamanlar nişanlıydık. herkesin sevdiğine hayırlı teskereler diliyorum. bekleyenlere de sabırlar tabi..
Ben kocacigima hastayimmmmm.. ben onu deliler gibi seviyorum...
Melek gibi yaaa.. ona sen melek gibisin diyom hep.. kiziyo..
öyle denirmi hic diye :) öylesin diyom bende, yalanmi söylim alla alla sempatiksalakcinni
he kız 1 kere gittim dosyası geldi çarşı iznine çıkmaya başladı her hafta o çıkıyo ben niye gidim hem huylanırlar sürülme ihtimali olurmuşşş
anneye düşkünlük konusunda benle büüşş yandı bi tek desenize
he ya ben de meleğim derim hep,öyle ama:)
bizim ilk senelerimiz de ben buna yaf bazen öyle seviyom ki seni içime sokasım geliyo böle dediydim.anam sonra da bir utandım laf nere çeksen gidiyo aklıma geldi şimdi:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?