Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

Kıss sormayaa bizimde evler yakın olucakk sanırımm ama ben istemiyorumm yaa bananeee alsanaalsanasmile off kıss benmki askerdeen geldi annesi benm yanımda oğlunu seviyo yaaaa klava:

Hosbuldummmmmmmmmmmm.. sempatiksalakcinni
ii tsk ederim bende iyiyim cnm.. gece gene e$imle gorusebildim.. nasil ii olmim.. :)
galiba yarin bi kac gunlugune daga mi ne cikacakmis.. pfffff

Son düzenleme:
hoşgeldin canım.
sorma canım ya boşuna yandım ben demiyorumm
Kıss sormayaa bizimde evler yakın olucakk sanırımm ama ben istemiyorumm yaa bananeee alsanaalsanasmile off kıss benmki askerdeen geldi annesi benm yanımda oğlunu seviyo yaaaa klava:

hahaha ben havalalanına gıttım annesınden bana sıra gelmedı sarılmayalmaz:

hoşgeldin canım.

sorma canım ya boşuna yandım ben demiyorumm

hahaha ben havalalanına gıttım annesınden bana sıra gelmedı sarılmayalmaz:

Ben gitmedim havaalanına ama anası gitti eksikk kalmazz hiçbiyeerdenn Arada arıyorumm nasılsınız aynen şöle diyoo 'ayy nasıl oluyım, alışamadm haleen oğlumun yokluğuna ' yuhh bee gideli çocukk 4 ay olduu diyesim geliyo ama susuyorummm sadece sabıııırrrr istiyorummm

ooo kimler kimler gelmiş,günaydın.Gözün aydın babyke,bugünde konuşursunuz inşallah.Dün iyi kaynatmışınız he sabahlara kadar:)

o halde bende sanslıyımm aklinialirimsmile
benımkıde cok duskun deıldır
cocuk askere gıttı annesıne her gun arama demıs arada bır arayın demıs
o derece yanıı yerimseniben

ayyy canım ölede istemem doğrusu hergün bnide annesinide aramalı ama anasını 2 gün arayııp bni bir gün arasa sinir olurum oda ayrı bi konu

ayyy benim kayganam çok anlayışlıdır biz yanına ziyarete gitmiştik hep beraber oturduk sonra kadıncağız masayı topladı oğluyla vedalaştı poşetleri götürme bahanesiyle fazlalık herkesi topladı arabaya gitti bizi yanlız bıraktı ziyaret saati bitmeden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…