- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #27.881
kızım bizim evlenınce bide evler aynı sokakta olcak devamlı gelmesınden korkuyorum valla dayanamam ben kusura bakmasın..
kız izne geldi sevgilim buuluşuyoz rahat 4 kez annesı arıyo bı rahat bırakmıyo ona ulaşamasın beni arıyo sıyırcam kızdelikafadulden
Kıss sormayaa bizimde evler yakın olucakk sanırımm ama ben istemiyorumm yaa bananeee alsanaalsanasmile off kıss benmki askerdeen geldi annesi benm yanımda oğlunu seviyo yaaaaklava:
$afak 356
Selam Kizlarrrrrrrrr
yaa canım sorma çok zorrr kaydirigubbakcemileaynen cnm yaaa kıskanclık zor valla yha:d
Tsk ederim iyiyim sizler nasilsinizz?
hoşgeldin canım.günaydın kıslaaaaaaaaaarrrrrrr ulen yeni uyandım hemen pc nin basına geçtim yaw :kedi: rüyamdada hala sizinle konişiirdim waalaa delikafadulden nesse yaw bişeyler yiyim ben gedip tansiyon sıfırın altına incek yoksa bende :1shok: gelince konişirik dadluluropuyorumnanaktan
sorma canım ya boşuna yandım ben demiyorummcanım senınkının annesı de az deılmıs bızımkının annesı de oglusum fln dıo arıo sevgılımde kapatıo arama sureklı bı rahat bırak dıobn tekırdg okudum ızne geldıgınde 3 gun annesının yanında bursada durdu 4 gun benım yanımda durdu allahtan bızımkı annesıne cok baglı deıl
Kıss sormayaa bizimde evler yakın olucakk sanırımm ama ben istemiyorumm yaa bananeee alsanaalsanasmile off kıss benmki askerdeen geldi annesi benm yanımda oğlunu seviyo yaaaaklava:
hejar ve bn şanslıyız bu konuda ohh sizinde allah yardımcınız olsun canlarım
Hangi konuda sansli cnm :) anlamadim
hoşgeldin canım.
sorma canım ya boşuna yandım ben demiyorumm
hahaha ben havalalanına gıttım annesınden bana sıra gelmedı sarılmayalmaz:
annelerine düşkün olmama konusunda canım:)
o halde bende sanslıyımm aklinialirimsmile
benımkıde cok duskun deıldır
cocuk askere gıttı annesıne her gun arama demıs arada bır arayın demıs
o derece yanıı yerimseniben
Ben gitmedim havaalanına ama anası gitti eksikk kalmazz hiçbiyeerdenn Arada arıyorumm nasılsınız aynen şöle diyoo 'ayy nasıl oluyım, alışamadm haleen oğlumun yokluğuna ' yuhh bee gideli çocukk 4 ay olduu diyesim geliyo ama susuyorummm sadece sabıııırrrr istiyorummm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?