Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

ben geldim lati lokumlarımmm opuyorumnanaktan
caanıımm hoşgeldiin...
ümmmmüüüüü c.tesi kendimi bu lstede görmek istiyorummmmmmdelikafadulden:sm_cool:
ayyy ne demek hayatım zevkle zevkle ay nası seviniyorum senin adına hilaim yaa geldiğimden beri senleyiz inan sanki ben teskere alıyomuşum gibi hissediyorum ne mutlu canım sana yaa...

canııım sende hoşgeldiin...

fundamm kızlar benım boyle rahat konsutuguma bakmayın aynı korku bende de var ama napalım korkunun ecele faydası
hem askıma dıyorum ben acık acık kardes kardes durucaz evde dıye tamam askım dıyo
tabı benı kandırmak ıcın dıyo emınımde neyseeeeeeeeeee

emin ol imzayı atana kadar kardeş olursunuz aklinialirimsmile

ummuuuuuuuuu canım benım yaa ınsallah zaman senın ıcın su gıbı akıp gıderde bıran once evlenırsın cokkk mutlu olursun ınsallahhhhhhhh

canım beniiiiiimmm inşallah hepimiz çok mutlu olalaım hepimiz bian önce kavuşabilelim sevdiklerimize inşallah kolay deil asker yolu bekleme hepimiz hakediyoruz mutluluğu hayatımm...Şeniz

işte benim nişanlım,askerim,aşkım herşeyim kızlarr kurban olurum onu verene ben...[/QUOTE]

annemmmmmmmmmmmm ümümün nişanlısıda böle olmalııı ayhhh mutlu oldum he aşkımın askerlik fotolarıma aklıma geldi :asigim::asigim: tütütütü maşallah hiç ayrılmazsınız inş tatlım tekerleme gibi oldu be

Son düzenleme:

Allah mesut etsin canım.
Benim sevgilimin daha hiç yok askerlik resmii kaydirigubbakcemile2

olSun tatlım askErlik halinde hepsi aynıa.s
allah kawustursun inş.. cookk mutlu olursunuz:1hug:

saolun kızlar hepimiz öyle olalım inşallah yaa hakediyoruz 15 ay hasretten sonra...
yengeçcim beninde yoktu son iki ay kala oldu bak sizinde olur mutlaka...opuyorumnanaktan

ummu bu arada ne mutlu sana nısanlın yuzuk takabılıyo (((((((
bıızmkınde yasakmıs boynunda tasıyo
cok manevı bı durum ama ınsanın genede gucune gıdıyo ıstee ((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…