• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

kiz ne diyon sen yaww.. Ben hala arabadayim... Gec bitti isim.. Bugun yapamicam galiba canim.. Yarin olur ama.. Daha kocisime mektup yazcam.. Kendi kendime karar verdim her cuma gumu mektup yolluyacammm..
Onun kasina gozune kurban olurum ben..

iyide gel 2 çift laf edek beaaolumunekankayizsmile ayy bende dün yasdığım mektuba devam edecem bugün yarın mende gönderrim inşallah zemuszemus

angelimmmm...
Iyiyim kiz sen nasilsin beaaa??
Bugun geciktim yaw..
Kizlar 15 dak icinde evdeyimmm.. Salep yapim hemen laptopa gececemm..
Askimla dagitim izninde hep salep iciyodukk.. Aliskanlik oldu beaa..

Ummu diye biri var canimmm.. Niekiii?

Gitmeyinnn kizlarrrrr.. Geliyom hemen..

angelimmmm...
Iyiyim kiz sen nasilsin beaaa??
Bugun geciktim yaw..
Kizlar 15 dak icinde evdeyimmm.. Salep yapim hemen laptopa gececemm..
Askimla dagitim izninde hep salep iciyodukk.. Aliskanlik oldu beaa..

Ummu diye biri var canimmm.. Niekiii?

Gitmeyinnn kizlarrrrr.. Geliyom hemen..

tmm beklioz kız senii opuyorumnanaktan

iyide gel 2 çift laf edek beaaolumunekankayizsmile ayy bende dün yasdığım mektuba devam edecem bugün yarın mende gönderrim inşallah zemuszemus

ben de yazıyom da göndermiyom,gönderme diyo benimki okumasınlar diyo,artık ne yazcamı düşünüyosa garibim:)

ah kız sen de gidersin inşallah,2 günlüğüne bea bişi olmaz gidersin azcık kaynananlar anlayış göstersin,yollasınlar.

ben de yazıyom da göndermiyom,gönderme diyo benimki okumasınlar diyo,artık ne yazcamı düşünüyosa garibim:)

ah kız sen de gidersin inşallah,2 günlüğüne bea bişi olmaz gidersin azcık kaynananlar anlayış göstersin,yollasınlar.

anamm siz mektup falanda mı yazıyonuz mail atsanıza be yazmak istediğinizde izne çıkınca okurlar bencede ne gerek var onun bunun okumasına(ne yazarsan yaz)

bende ilk zamanlar günlük yazmaya başlamıştık ama devamı gelmedi bence en güzeli o.gelince okusun onsuz nasıl geçirmişsin o kadar zamanı

günlük falan yazıyorum zaten,mail ne ya el yazısı varken:)

yok bişi değil de yani bir tane en azından hatıra asker mektubu bulunsun,3 satırda olsa bence.yazar yollarım bi ara.

o zaten çarşı iznine çıkınca ben yanında olacağım için pcyle işi olmaz hem,bebim dediğim adet yerini bulsun diye azcık:)

Ohhhh be sükürler olsun eve geldim..

Bizde gunluk yazmistik acemi birligindeyken o bana, ben ona
dagitimda birbirimize verdik.. cok super.. okudukca duygulaniyom bee..

Kiz mail ii degil..
Mektup saklanirr.. illerde yaslandigimiz zaman oturup cayla beraber okuruz... =)
laptopumu yerim be.. telefondan cok gicik oluyo bee.. 10 saat suruyoooo

Back
X