• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

Ohhhh be sükürler olsun eve geldim..

Bizde gunluk yazmistik acemi birligindeyken o bana, ben ona
dagitimda birbirimize verdik.. cok super.. okudukca duygulaniyom bee..

Kiz mail ii degil..
Mektup saklanirr.. illerde yaslandigimiz zaman oturup cayla beraber okuruz... =)
laptopumu yerim be.. telefondan cok gicik oluyo bee.. 10 saat suruyoooo
eedd cnm şuan da aynı şeyi bizde yapıoz çok güzel bi anı olur dieee düşünüoruz ilerisii içinnnn okur okur hem duygulanır hem güleriz dioruzzz kaydirigubbakcemile3

Ohhhh be sükürler olsun eve geldim..

Bizde gunluk yazmistik acemi birligindeyken o bana, ben ona
dagitimda birbirimize verdik.. cok super.. okudukca duygulaniyom bee..

Kiz mail ii degil..
Mektup saklanirr.. illerde yaslandigimiz zaman oturup cayla beraber okuruz... =)
laptopumu yerim be.. telefondan cok gicik oluyo bee.. 10 saat suruyoooo

onunda yazmış olması çok güzel tabi.bende söylemiştim ona ama yazamam dedi.birazcık gıcıktır kendileri:)))bu arada siz ne zamandır evlisiniz.

günlük güzel oluyo hakikaten,süper yani torunlar falan okusa ilerde biz ölünce heralde derler bizlere de ahanda leyla ve mecnun:) geleceğin aşk simgeleriyiz bea efsanemizi yazıyoz demi kızlar:)

yaaaaaaaaaaa çok özeniom babyke sana yaaa ne güzel evlisiniz bende evlenmek istiom aşkımla artık şeytan dioooo dağıtıma gelince yap bi nikahhh kaydirigubbakcemile3

ben de yazıyom da göndermiyom,gönderme diyo benimki okumasınlar diyo,artık ne yazcamı düşünüyosa garibim:)

ah kız sen de gidersin inşallah,2 günlüğüne bea bişi olmaz gidersin azcık kaynananlar anlayış göstersin,yollasınlar.

anam inşallah yaaazemuszemus bide kaynanamgil gitme demio saten ama tek başıma göndermesler kayınbabada gelecek yanımda ay düşünsenize ne utanırım ama yaa :kedi: dur bakim anam ben bunada rasıyım yeterki gidim başka şeyler war o yüsden gidemeyebilirim :gitme:

BİTEN:382 :nazar:
:hooray: ŞAFAK:66 YOZGAT'A SELAMMMMM :teytey:
89/1 KIBRIS/GİRNE
ALLAH'IM SENİ KORUSUN CANIM KOCACIM :Saruboceq:
SENİ ÇOK SEVİORUM :asigim:
HADİ ZAMAN GEÇ ARTIK ÇOK ÖZLEDİM senağlama

Angelim bendensin ozaman sen.. olumunekankayizsmile

aynen bitanem yaaa ben çok önem veriom bu tarz şeylere yaaaa ne bilimmmmm ilerde ayyy bunları da yazmıştıkkk ne günlerdiiii demek güzel olur çünküüü insan hafızasında yaş ilerledikçe herşey ayrıntısı ile kalmıo kiiiibilmiyorumkismile

Back
X