• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

Iyyyyyyyyyyyyy deme... bende ondan korkuyom yaa...
bebisin ne isi ver oramdaa ya.. igreniyom beaaaaa..
Eftelyacim siselere doldurur ben her gun veririm

Kız o kadar doğal gelişir ki sen bile hayret edersin.Senin memişler sütten ağrır o ağzını açar meme arar bak nasıl güzel emzirirsin,unutursun böyle dediğini.Baya farklı bir duygu sanırım,benim arkadaşım doğurdu,emziriyodu nasıl hoşuma gittiyse bebekle öyle,benim göğüslerim ağrıdıydı süt varmış gibi 3 gün,şişti falan:)Hormonal bişi demekki:D

yaw ben sise ne deyim güldürdünüs akşam akşam beni walla yaw:roflol: anacım sorun gıs diil onu uyuturum yaşarım hayatımı daaaaaaa heye yaw para :gitme: ahhh ahhh alacağı var iş yerinden iste işte gelim bende diom uyusluk yapıo belki isterim dur bakim dio :bbo: sinir oluyom yaa:oklava: cebimdeki parayla gitsem usta birliğine giderken ne götürecek ooofff yaaaa işallah ister parasını da giderim yanına yaaa :sinifsinif:
babykem senide görces gıs hele bi olsun bebekim ıyyy mıyyy dion mu o saman :roflol: bende tiksinirdim bi samanlar ama anne olunca 360 derece değişion walla :roflol:delikafadulden

Eduk, sen benden daha cok ya$ayacaksin vallaha..

hahahahaha kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Feridecim.. vallaha biz birbirimizin kiymetini biliyoruz.. bilmeseydik evlenmezdik..
Biz bayadir cikiyoruz ve evlilige karar verdik ve evlendik..
allaha binlerce sukurler olsun ilk günkü gibi asigiz hala..

Allah herkese omur boyu mutluk verir insallah

Babyke;12065651]yok ben cok severim bebekleri vallaha bak..
hastasiyim ama bebegin oramda ne isi var beaa..
Emzirmek tuhafima gidiyo
[/QUOTE]

kız şimdi böle dersindeee ilerde kendii çocuğun olunca görcem ben senii ayyy gözdeeee yaaa bu ne güzel bişiymişşşş diceksinnnn cevremde hep böle oluo çünküüüü kaydirigubbakcemile2

Kız o kadar doğal gelişir ki sen bile hayret edersin.Senin memişler sütten ağrır o ağzını açar meme arar bak nasıl güzel emzirirsin,unutursun böyle dediğini.Baya farklı bir duygu sanırım,benim arkadaşım doğurdu,emziriyodu nasıl hoşuma gittiyse bebekle öyle,benim göğüslerim ağrıdıydı süt varmış gibi 3 gün,şişti falan:)Hormonal bişi demekki:D

anaccım hakketten muhtesem bi duygu hele ilk dogduğunda veriolar kucana emdir die bi aceyip oluyo insan yaw boshayallersmile kıslar inşallah hepinis yasarsınız bu duyguyu ööle anlatmakla olmas çünkü:1hug:

Eduk bendensin ozaman.. Askerlik bitecek, para biriktirecez bebek icin
ondan sonra haydi bismillah pes pe$e :)

Angelim.. 500 saniyede bir mesaj yollaniyo bea.. yollucam simdi tmmmi cnm =)

Oyy,maşallah:)Bebiş de var sanırım senin:D en iyisi valla keşke ben de 22-24 arası doğuraydım bi tane büyürdü şincik:) şimdi bekle dur 35 de anca allah nasip ederse:D

11 aylık bebeğim var 5 yıldan sonra bence var ya annelik dünyanın en güzel duygusu ama hani derler ya bebek karı kocayı birbirine bağlar buna katılmıyorum en azından şimdilik ne bağlaması ayırıyo bile:)))

Back
X