- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
- #28.381
evlilerin sohbeti daha bi güzel oluyo ya ortak yönler çok olunca.
biz evli değilizzzz bizim sohbetimiz kötü mü şimdiii =( ii tmm biz çıkalım o zaman
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
11 aylık bebeğim var 5 yıldan sonra bence var ya annelik dünyanın en güzel duygusu ama hani derler ya bebek karı kocayı birbirine bağlar buna katılmıyorum en azından şimdilik ne bağlaması ayırıyo bile:)))
11 aylık bebeğim var 5 yıldan sonra bence var ya annelik dünyanın en güzel duygusu ama hani derler ya bebek karı kocayı birbirine bağlar buna katılmıyorum en azından şimdilik ne bağlaması ayırıyo bile:)))
biz evli değilizzzz bizim sohbetimiz kötü mü şimdiii =( ii tmm biz çıkalım o zaman
kızlar bir türlü kapatıp gidemiyorum benim bebiş arkadaşınki gibi öğlene kadar uyumuyo malesef 8 9 gibi ayaktayız daha gidip gece maması için su falan ısıtıcam iyi geceler herkese(ikinci kez)
allah bereket versin gıı :roflol: o kadar kolay mı dogurmak benim anam dinim imanım ağladı beeaa bidaha mı töbe delikafadulden
kesinlikle katılıorum sana bacım walla mahfedio ilişkiyi yanlız kalmak istiosun olmuo gezmek istiosun herseyi sınırlıo ay günün en güzel yerinde basıyor çığlığı feryat figan sustur susturabilirsen delikafadulden
hahah,yani evet pratikte az bi ayrılık yaşanır da duygusal olarak ondan bir parçayı içinde taşımak,sadece ikinize aşkınıza ait bişeye can vermek daha bir perçinler aşkı yahu:)
Allah analı babalı büyütsün...Ama senin önce bebek ayırmış,sonra hah tamam dediğiniz arada da askerlik çıkmış sanırım.Az sabır çıkarırsınız acısını.
Yokkkk bekarlar gitmesin beaaaaa...
Angelim, mavimavimasmavi =) kalin burada..
Sizin icin daha guzel.. siz daha o gunleri yasayacaksinizzzz.. =) biz yasadik bile..
Amaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Benim dügün olucak daha.. allahin izniyle seneye yazin..
Hepinizi beklerim kizlarrrrr... bir cifteteli yaparik yani =)
hahah,yani evet pratikte az bi ayrılık yaşanır da duygusal olarak ondan bir parçayı içinde taşımak,sadece ikinize aşkınıza ait bişeye can vermek daha bir perçinler aşkı yahu:)
Allah analı babalı büyütsün...Ama senin önce bebek ayırmış,sonra hah tamam dediğiniz arada da askerlik çıkmış sanırım.Az sabır çıkarırsınız acısını.
Yokkkk bekarlar gitmesin beaaaaa...
Angelim, mavimavimasmavi =) kalin burada..
Sizin icin daha guzel.. siz daha o gunleri yasayacaksinizzzz.. =) biz yasadik bile..
Amaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Benim dügün olucak daha.. allahin izniyle seneye yazin..
Hepinizi beklerim kizlarrrrr... bir cifteteli yaparik yani =)
:)) canım ya senin bebiş hemen mi oldu?
heye gıs 1 ay soora hamile kaldım güya düşünmüoduk hemen :roflol: