• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

11 aylık bebeğim var 5 yıldan sonra bence var ya annelik dünyanın en güzel duygusu ama hani derler ya bebek karı kocayı birbirine bağlar buna katılmıyorum en azından şimdilik ne bağlaması ayırıyo bile:)))

kesinlikle katılıorum sana bacım walla mahfedio ilişkiyi yanlız kalmak istiosun olmuo gezmek istiosun herseyi sınırlıo ay günün en güzel yerinde basıyor çığlığı feryat figan sustur susturabilirsen delikafadulden

11 aylık bebeğim var 5 yıldan sonra bence var ya annelik dünyanın en güzel duygusu ama hani derler ya bebek karı kocayı birbirine bağlar buna katılmıyorum en azından şimdilik ne bağlaması ayırıyo bile:)))

hahah,yani evet pratikte az bi ayrılık yaşanır da duygusal olarak ondan bir parçayı içinde taşımak,sadece ikinize aşkınıza ait bişeye can vermek daha bir perçinler aşkı yahu:)

Allah analı babalı büyütsün...Ama senin önce bebek ayırmış,sonra hah tamam dediğiniz arada da askerlik çıkmış sanırım.Az sabır çıkarırsınız acısını.

kızlar bir türlü kapatıp gidemiyorum benim bebiş arkadaşınki gibi öğlene kadar uyumuyo malesef 8 9 gibi ayaktayız daha gidip gece maması için su falan ısıtıcam iyi geceler herkese(ikinci kez)

Yokkkk bekarlar gitmesin beaaaaa...
Angelim, mavimavimasmavi =) kalin burada..

Sizin icin daha guzel.. siz daha o gunleri yasayacaksinizzzz.. =) biz yasadik bile..
Amaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Benim dügün olucak daha.. allahin izniyle seneye yazin..
Hepinizi beklerim kizlarrrrr... bir cifteteli yaparik yani =)

hahah,yani evet pratikte az bi ayrılık yaşanır da duygusal olarak ondan bir parçayı içinde taşımak,sadece ikinize aşkınıza ait bişeye can vermek daha bir perçinler aşkı yahu:)

Allah analı babalı büyütsün...Ama senin önce bebek ayırmış,sonra hah tamam dediğiniz arada da askerlik çıkmış sanırım.Az sabır çıkarırsınız acısını.

walla tatlım sabır sabr taş kırıldı kırılacak :roflol: en azından 10 11 yasına kadar sabır büyüdükçe artı anam azalacağına bak ben o kaadr uğrastım sabır dedim yürüyünce rahatlarım dedim şincik yürüo taş üstünde taş koymuo walla kımıl kımıl delikafadulden 2 dakka duramıo ay bende sizi korkitmiim kıslar tabi bi o kadar da güzellikleri war yani bak simdi onla oyalanıos beklerken :jeyyar: :roflol:

Sizin icin daha guzel.. siz daha o gunleri yasayacaksinizzzz.. =) biz yasadik bile..

oh be bi gitme kal diyenimiz oldu sonunda angelim:P:D saol babyke sen olmasan :P oynarız tebi sen çağır yeterki:D

hamilelik falan süper bişey ama doğumdan sonrası inan tam bi felaketti 7 cihan duydu bizimkini anamm bir gaz sancısı anlatılamaz bişey 3 ay mahvetti bizi emmeyi bıraktı 3 aylıkken çocuk anında kuzu oldu.

ooooy yapmazmıyık:)
Gelirsen Tr ye buluşalım,tanışalım bea:)

Back
X