- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #28.881
canım sizinki cep telefonu götürmemişmiydi.askeriye de emanet e kırakıp çarşı iznine çıkarken alabiliyosun çokta rahat oluyo
selam kızlar,Duygucum nasılsın bugün?
selam canım çok fenayım bugün geldi kalbime ourdu hüzün atamıyorum üstümden
yalnız hissediyorum kendimi çok. Dosta sandığım insanlar bile öyle kolay sırt çeviriyorlar ki inanamıyorum. Nasıl bir dünyada yaşıyoruz bilmiyorum.
Kafamı dağıtmak için buraya geldim çünkü biliyorum burda yalnız değilim beni anlayan insanlar vadqr.
Sen nasılsın canım.
Hiç üzülme canım beterin beteri var ne yaşadın bilmiyorum ama bu şekilde düşün inan neyse kendimi anlatıcaktım ama daha da canın sıkılmasın her kötü şyde vardır bir hayır sıkma sen canını ama şunu da unutma annen baban dahi olsa herkes önce kendini düşünür insanoğlu dur bu canı tatlıdır çünkü hayatta sonuna kadar yanında içtenlikle tüm samimiyetiyle sadece yaradanın olduğunu unutma.. a.s.
işte sorunda bu zaten ne güzel söyledin. Annen de baban da olsa sömürü milletiyiz biz. Aah ah hiç kimsenin olmadığı bir yere gitmek mümkün olsaydı keşke.
Tek dayanağım allahım zaten dua etmekten başka elden birşey gelmiyor maalesef.
Vardır bir hikmet de derin düşüncelere girme sanırım asker yolu bekliyorsun böyle anlarda psikolojin hemen bozulabilir. Metanetli olmayı dene..
selam canım çok fenayım bugün geldi kalbime ourdu hüzün atamıyorum üstümden
yalnız hissediyorum kendimi çok. Dosta sandığım insanlar bile öyle kolay sırt çeviriyorlar ki inanamıyorum. Nasıl bir dünyada yaşıyoruz bilmiyorum.
Kafamı dağıtmak için buraya geldim çünkü biliyorum burda yalnız değilim beni anlayan insanlar vadqr.
Sen nasılsın canım.
kızlar çok kötüyümm yaaa msnde görüştük bugunn çıktı şimdii çok kötü oldumm:sinifsinif: ağlıorumm hüngür hüngürr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?