- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #2.861
canım benm üzülme yemim ederimki siz böle anlatınca sanki benim askerimin başına gelmiş gibi üzülüyorum vallahi benimki şuan rahat ama komutan deişiyomuş yeni gelcek olan komutan çok kötüymüş benimde moralim bozuldu bugün konuştuktan sonra,ooof of çok özledim 6yaa dedim daha dur dört gün oldu dedi...:çok üzgünüm:
Selam kızlar,
Eşimin bugün izin bitmişti teslim olması gerekiyordu ancak cuma günü babamlara gittik belini incitti o da bacağına vurdu bacakları şişti lumbaljiymiş hastalığı doktora çıktı ve ne oldu dersiniz 15 gün rapor yazdı doktorrrrrrr
Selam kızlar,
Eşimin bugün izin bitmişti teslim olması gerekiyordu ancak cuma günü babamlara gittik belini incitti o da bacağına vurdu bacakları şişti lumbaljiymiş hastalığı doktora çıktı ve ne oldu dersiniz 15 gün rapor yazdı doktorrrrrrr
merhaba kızlar.bir gün daha bitiyor az kaldı.benim zeytinim yemin töreninden sonra hafta sonu dışardaydı.üşütmüş garibim.ya o hastayken dinlenmesine de izin yoktur sanırım.halsiz geliyodu sesi.sanki burda da ben hasta oldum onun gibi.5 pazartesi daha geçireceğim onsuz.çabuk geçse günler.
çarşılara umut bağlamıştık o da yokk
denetim yüzünden hepsi iptal olmuş
en zor günlerimizi geçiriyoruz...
çok önemli birşey değilmiş kızlar ama dinlemesi gerekmiş bi süre.Doktor iyi birisiymişki asker deyince iyi hadi 15 gün yazalım dedi
offfffffff bende istiyorum yaaaa benimkininde bitarafı şişsede gelse wallaaa eyy ya rabbim neler için yalvarır oldukk..ne hallere düştük duy sesimi rabbim yaa:Saruboceq:
en zor günleriniz bu olur inşallah balparem.
Allah daha büyük acılar, ayrılıklar yaşatmasın.
sabır, hepsi geçecek...
offfffffff bende istiyorum yaaaa benimkininde bitarafı şişsede gelse wallaaa eyy ya rabbim neler için yalvarır oldukk..ne hallere düştük duy sesimi rabbim yaa:Saruboceq:
balparem tüm kötü günler geççek emin ol...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?