- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #2.881
bu arada BALPAREM bizdede durum aynı denetinden dolayı izin yok hazirandan sonra çıkıcaklarmış..
MERVİŞ senin askerinede çok geçmiş olsun artı gözünaydın... Ay ne çelişkili bi durum...delikafadulden
Selam kızlar,
Eşimin bugün izin bitmişti teslim olması gerekiyordu ancak cuma günü babamlara gittik belini incitti o da bacağına vurdu bacakları şişti lumbaljiymiş hastalığı doktora çıktı ve ne oldu dersiniz 15 gün rapor yazdı doktorrrrrrr
canım çok geçmiş olsun hemde gözün aydın 15 gün çok iyi bir zaman
benim eşimede yanlış iğne vurmuşlar o yüzden çok kötü oldu ölümden döndü kocam çok şükür ALLAHıma şimdi iyi
canım çok geçmiş olsun hemde gözün aydın 15 gün çok iyi bir zaman
benim eşimede yanlış iğne vurmuşlar o yüzden çok kötü oldu ölümden döndü kocam çok şükür ALLAHıma şimdi iyi
ÇIK TABİ CADII NE İŞİN VAR BURDA .....klava:WALLA BEN OLSAM DİBİNDEN 1 SANİYE KALKMAM BİYERLERE.......HEM GEÇMİŞ OLSUN HEMDE GÖZÜN AYDIN .......ELLERE TALİH BİZE KÖR SALİH DİYESİM GELİYO İÇİMDEN YAWWW ...... delikafaduldenGİTMEK ÜZEREYKEN 15 GÜN DAHA BURDA HAYAL GİBİ YAAA ....AHHHHHHHHHHH AHHHHHHHHHHH SANMAKİ KISKANIYORUM YANİ KÖTÜLÜKTEN BÖYLE DEMİYORUM SEN BENİ BİLİRSİN GÜLÜM.AMA NE VARDI SADECE 1 GÜNCÜKTE MUHAMMEDİM GELEBİLSEYDİ 1 GÜNE RAZIYIM YAAA 1 GÜNCÜKKsenağlama
gamzem şükür kavuşturana uzun zamandır görüşemiyoduk özledim yahu nasılsın canım ii misin ben burda habire sana destek gönderdim ama konuşamadık bi türlü...
izin kullanmıycakmı eşin gamzecim???
bu arada yarılamışsınız şafağı hayırlı olsun kalanı su gibi akıp geçsin inşallah.
AHHHHHHH AHHHH İZİN VERSELER Bİ SANİYEDE DURMAYACAK GELECEK AMA VERMİYORLAR VERMEYECEKLERMİŞDE ÖYLE DEMİŞLER BEKLEME İZNE GELECEK DİE KALAN 23 GÜNÜDE DÜŞ ŞAFAKTAN DİYO AMA BENİM ELİM GİTMİYO DÜŞÜRMEYE ÇOK ÖZLEDİM ÇÜNKÜ ÇOK İSTİYORUM GELMESİNİ.....UMUT FAKİRİN EKMEĞİDİR HESABI BEKLİYORUM BELKİ GELİR DİE DÜŞMÜYORUM ŞAFAKTAN .MUHAMMEDİM DÜŞÜP SAYIYO BEN DÜŞMEDEN ...BANA GÖRE ŞAFAK 228 ONA GÖRE 205 .....BELKİ GELİRSİN DİYORUM ....SİL AKLINDAN UMUTLANMA DİYO.:1no2:..ÖYLE Bİ İHTİMAL OLSA BÖYLE KONUŞUP SENİ ÜZERMİYİM HİÇ DİYO....GELEMEYECEKMİŞ HİÇ YANİ senağlamasenağlama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?