- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #29.041
of of bi haftamı ben öle kaç hafta konusamadımı biliorum ya göreve gittiklerinde arayıp soramıodu dogal olarak bende meraktan kuduruodum ama gecio tatlım safak azalsın biraz daha rahat oluolar ozaman senin içinde beklemek kolaylaşır birazdaha sık dişini
kız sende buldukça bulanıon he benim gibi anammmmmm insanın konustukca konusası gelio yavv ayhhhhh ben aşkımı özledim burdan aşkıma sesleniorum bir iki bir iki askımmmmmmmmm gel artık ya evlenek aklinialirimsmileaklinialirimsmile
bende 6 ay ara ile 2 defa gördüm ve ne şans ki 1tanesinde çok fena hasta oldum geldiğinden bişi anlamamıştım ama yinede Allah'ıma çok şükür 4gün gördüm zar zor gittim yanına...
valla bende nasıl gururla diyordum askerde diye nasıl hoş oluyordu içim anlatamam canım gerçekten rabbim herkese bu güzel duyguyu yaşatsın inşallah fedakarlık çok fazla boyutta hemde ...
serapcım hıc bırsye anlamıyorum kı kıtap bana bakıyo ben kıtaba
allahtan hazrlık sınıfı 4 ders var
daha cok olsa ne yapacatım bılmyuorumm sositososito
kızz bende bı telas varrr bı gorsenız benıı :roflol: manyak gıbı ceyız ıle bozdum kafayııı
eteklerım tutustu resmen
nısanlıma elını cabuk tut bak ben ceyızlerı ahzırlamaya basladım dıyorumm :roflol: ayy cok guzel heyecanlar yaaa
hehhe kız acelen ne
ne oldu derseee vedat ne oalcakkk :roflol:
daha gecen gun daha var dıyordunnn :icecream:
bılıorum benımde konusamaqım cok zaman oldu ama yınede ıcım hıc rahat etmıo cok canım skkn sesını dymak warken bole caresız olmak offff
şu şafak sankı hıc gecmıcek dogan gunes gelmıcek gıbı duruo mafoldumben
haklısın canım yaa bende oluyorum öyle bazen benim kitabı okumam yerde kitap beni okuyor
sanki sınava o girip soruları cevaplandırcakkaydirigubbakcemile3
Allah'ım bana da nasip et yarabbim bu güzel heyecanı...
valla bende evlenmeye meraklı olduğumdan değil bu heyecanı yaşamak için kuduruyorum birde artık aşkımla yaşamak yaşlanmak istiyorum yaa her gece onunla uyuyp uyanmak istiyorum akşamları eve gelmesini 4 gözle beklemek istiyorum sofrayı hazırlayıp ahhhh ahhhhhhhh boshayallersmile
kızlar naber
bizim devreden kimse yok ya askerleri gelince kayboldu herkesmafoldumben
hoşgeldinnzemuszemus
valla konusuoduk benim herifle hangisi zor ordamı olmak beklemek mi die valla aşkım dio tmm ilk gelince her insan zorlanıo aileden senden uzak dio ama sonra alışıosun ya ne kadar özlesende dio çünkü burdaki herkez asker dio herkez senin dilinden anlıo az çok herkez senle aynı derdi yaşıo dio ama sizde öle değil mesela beni örnek gösterdi ya ne bilim ailen ben öss ayrı bi yandan çok zor yaa dio derdini anlasan yaşamadıkları için kimse anlamaz bide benim kahrım oluo dio oda kabullenio yani gerçekten bekelemk askerlik yapmaktan daha zor ki bunu askerlik yapan kişi söledi bana
korkuodum ozaman antepli baklavam sizinle konuştum bilgilendim şimdi oı benden korksun uleynnnaklinialirimsmile
ölede bölede gelio tatlım sen hiçççç canını sıkma zaman aslında her zaman ki işleyini devam ettirio ama bize öle gelmio işde yapcak bişey yok elimiz kolumus bağlı işde sıkmama ya çalıs canını opuyorumnanaktan
biz hep çatışıyoruz bu konuda o benimki diyo ben benim ki diyorum sonra tmm tmm ikimizinkide zor diiyip kapatıyorduk konuyu kaydirigubbakcemile3
valla ikiside ayrı zor yaa Allah herkese yardım etsin inşallah...
nese yafriler ben kaçar kardeşcaazım tepemde kalk kalk die böğürüyorsırnaşık şey
hobuldum canım şafk kaç
ewet canım elımız kolumus baqlı yapcak bısıyımız yok.buqun ablasıyla konustum onada bıras moralım bozuk aslında.:sinifsinif:
153 senin hatayda yapıo seninkiturkbayragiturkbayragi
uzun dönem dimi seninki
ne olduki tatlım :S:uhm::uhm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?