Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

ayyy ne guzel cok saslıymıssss opuyorumnanaktan
hadı bakalım artık ver elını dugun telasıııı hihoyyyt

5 ay ne ki canım yaa yeri gelecek o 3 gün 5 gün olacak asır gelecek gözüne.
benim gibi içmeden sarhoş olursun duygucum ağzın kulaklarında gezer elini ayağını koyacak yer bulamazsın sudan çıkmış balık gibi etrafta yaşananları anlamaya çalışırsın ama boşuna sen doğan güneşe kitlendiğin için hiç bişi anlamazsın aklının her zerresi onu düşünür başka hiçbirşeyi algılayamaz hale gelirsin fazlası ile tabii yerimseniben

ayy ben sımdıde oyletyımmmmmmm
offffffffffffff nisan da acık odretım sınavım varr ve hıc calısamıyorum kesın kalıcam offffff offfffffffff :gitme:

ayyy ne guzel cok saslıymıssss opuyorumnanaktan
hadı bakalım artık ver elını dugun telasıııı hihoyyyt

inşallah şansı hep böyle gider canım benim :Saruboceq:
tabii bu şanstan senin askerine ve tüm askerlerede versin rabbim...
valla bende o telaş başlasın diyo bekliyorum bakalım zaman ne zaman
eyvahedigeldismile

onu görmeyeli okadar olduki ne bilim hayalini bile kurunca kalbim nasl atıo ya hemen gözlerim doluo elim ayam karışıo acayip oluorum Allah herkeze asker yolu beklemek nasip etsin ya gerçekten çok zor çok fedakarlık isteyen bişey ama çokta onurlu bişey vedat nerde diince yüreğim kabara kabara asker diorum turkbayragiturkbayragi

ayy ben sımdıde oyletyımmmmmmm
offffffffffffff nisan da acık odretım sınavım varr ve hıc calısamıyorum kesın kalıcam offffff offfffffffff :gitme:

dettt kızarım ama heee şurda nisana ne kaldı canım yaa ha gayret ver kendini yapma böle dicem biliyorum çok zor ama az biraz gayret fundacım yaa:1hug:

inşallah şansı hep böyle gider canım benim :Saruboceq:
tabii bu şanstan senin askerine ve tüm askerlerede versin rabbim...
valla bende o telaş başlasın diyo bekliyorum bakalım zaman ne zaman
eyvahedigeldismile

kızz bende bı telas varrr bı gorsenız benıı :roflol: manyak gıbı ceyız ıle bozdum kafayııı
eteklerım tutustu resmen
nısanlıma elını cabuk tut bak ben ceyızlerı ahzırlamaya basladım dıyorumm :roflol: ayy cok guzel heyecanlar yaaa

bir hafta oldu konusamadımm cok özledim amaaaaa:sinifsinif:
of of bi haftamı ben öle kaç hafta konusamadımı biliorum ya göreve gittiklerinde arayıp soramıodu dogal olarak bende meraktan kuduruodum ama gecio tatlım safak azalsın biraz daha rahat oluolar ozaman senin içinde beklemek kolaylaşır birazdaha sık dişini

hehe delııı :lepi: ben butun gun askımla karslıklı konsutum ama yok yaa yetmıyo yaaaaaaaaaaaa delikafadulden
off bıran once oda teelfon alsa yaa
bızde gece mesajlasırdıkkkk senağlama

kız sende buldukça bulanıon he benim gibi anammmmmm insanın konustukca konusası gelio yavv ayhhhhh ben aşkımı özledim burdan aşkıma sesleniorum bir iki bir iki askımmmmmmmmm gel artık ya evlenek aklinialirimsmileaklinialirimsmile

dettt kızarım ama heee şurda nisana ne kaldı canım yaa ha gayret ver kendini yapma böle dicem biliyorum çok zor ama az biraz gayret fundacım yaa:1hug:

serapcım hıc bırsye anlamıyorum kı kıtap bana bakıyo ben kıtaba
allahtan hazrlık sınıfı 4 ders var
daha cok olsa ne yapacatım bılmyuorumm sositososito

bende 6 ay ara ile 2 defa gördüm ve ne şans ki 1tanesinde çok fena hasta oldum geldiğinden bişi anlamamıştım ama yinede Allah'ıma çok şükür 4gün gördüm zar zor gittim yanına...
valla bende nasıl gururla diyordum askerde diye nasıl hoş oluyordu içim anlatamam canım gerçekten rabbim herkese bu güzel duyguyu yaşatsın inşallah fedakarlık çok fazla boyutta hemde ...

hehhe kız acelen ne
ne oldu derseee vedat ne oalcakkk :roflol:
daha gecen gun daha var dıyordunnn :icecream:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…