- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #29.021
duygu hayırlısı canım sevindim senin adına düzeliyo ilişkiniz
evet canım çok şükür buldu eski ççalıştığı yerde adam dönmesini 4 gözle bekliyormuş zaten sengözlerimebaksanabkaydirigubbakcemile3
inşallah artık herşey yolunda gider hayırlısı ile bizde daha fazla beklemeden kavuşuruz ...
inşallah darısı herkesin başına hayırlısı ile:Saruboceq:
mehser valla bak şafak 153 3 gün sonra tmm 5 ay kalcak ama ne bilim ya 5 yıl gibi gelio gözüme off çok özledim ben yaa ayyy ne güzel seninki geldi hee anammmmmmmmmmiçim kıpır kıpır oldu he seninkinde böle oluosam vedatınkinde heyecandan naparım bilmom sositososito
yaaaa bende askımla konusmak istiorummmmmmmafoldumben
5 ay ne ki canım yaa yeri gelecek o 3 gün 5 gün olacak asır gelecek gözüne.
benim gibi içmeden sarhoş olursun duygucum ağzın kulaklarında gezer elini ayağını koyacak yer bulamazsın sudan çıkmış balık gibi etrafta yaşananları anlamaya çalışırsın ama boşuna sen doğan güneşe kitlendiğin için hiç bişi anlamazsın aklının her zerresi onu düşünür başka hiçbirşeyi algılayamaz hale gelirsin fazlası ile tabii yerimseniben
ayyy ne guzel cok saslıymıssss opuyorumnanaktan
hadı bakalım artık ver elını dugun telasıııı hihoyyyt
bende saat 4 te msj çekti ama gene özledim keratayı ya :asigim::asigim: :çok üzgünüm:
bende saat 4 te msj çekti ama gene özledim keratayı ya :asigim::asigim: :çok üzgünüm:
5 ay ne ki canım yaa yeri gelecek o 3 gün 5 gün olacak asır gelecek gözüne.
benim gibi içmeden sarhoş olursun duygucum ağzın kulaklarında gezer elini ayağını koyacak yer bulamazsın sudan çıkmış balık gibi etrafta yaşananları anlamaya çalışırsın ama boşuna sen doğan güneşe kitlendiğin için hiç bişi anlamazsın aklının her zerresi onu düşünür başka hiçbirşeyi algılayamaz hale gelirsin fazlası ile tabii yerimseniben
ayy ben sımdıde oyletyımmmmmmm
offffffffffffff nisan da acık odretım sınavım varr ve hıc calısamıyorum kesın kalıcam offffff offfffffffff :gitme:
inşallah şansı hep böyle gider canım benim :Saruboceq:
tabii bu şanstan senin askerine ve tüm askerlerede versin rabbim...
valla bende o telaş başlasın diyo bekliyorum bakalım zaman ne zamaneyvahedigeldismile
of of bi haftamı ben öle kaç hafta konusamadımı biliorum ya göreve gittiklerinde arayıp soramıodu dogal olarak bende meraktan kuduruodum ama gecio tatlım safak azalsın biraz daha rahat oluolar ozaman senin içinde beklemek kolaylaşır birazdaha sık dişinibir hafta oldu konusamadımm cok özledim amaaaaa:sinifsinif:
hehe delııı :lepi: ben butun gun askımla karslıklı konsutum ama yok yaa yetmıyo yaaaaaaaaaaaa delikafadulden
off bıran once oda teelfon alsa yaa
bızde gece mesajlasırdıkkkk senağlama
dettt kızarım ama heee şurda nisana ne kaldı canım yaa ha gayret ver kendini yapma böle dicem biliyorum çok zor ama az biraz gayret fundacım yaa:1hug:
beni sallayan yok gideyim bari
onu görmeyeli okadar olduki ne bilim hayalini bile kurunca kalbim nasl atıo ya hemen gözlerim doluo elim ayam karışıo acayip oluorum Allah herkeze asker yolu beklemek nasip etsin ya gerçekten çok zor çok fedakarlık isteyen bişey ama çokta onurlu bişey vedat nerde diince yüreğim kabara kabara asker diorum turkbayragiturkbayragi
of of bi haftamı ben öle kaç hafta konusamadımı biliorum ya göreve gittiklerinde arayıp soramıodu dogal olarak bende meraktan kuduruodum ama gecio tatlım safak azalsın biraz daha rahat oluolar ozaman senin içinde beklemek kolaylaşır birazdaha sık dişini
kız sende buldukça bulanıon he benim gibi anammmmmm insanın konustukca konusası gelio yavv ayhhhhh ben aşkımı özledim burdan aşkıma sesleniorum bir iki bir iki askımmmmmmmmm gel artık ya evlenek aklinialirimsmileaklinialirimsmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?