- 12 Ağustos 2008
- 4.150
- 8
- 356
- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #2.921
ben geldim herkeze selamhihoyyyt
ŞAFAK=410 MEHTAP=31
:1rolleyes:moral bozmak yok..şafağı benim gibi olan sevgili arkadaşlarım,bu günler geçicek ALLAHIN izniylea.sşafak sayarken moralimizi bozmıyalım,askerlerimize bol bol dualar edelim:Saruboceq:hepsi ALLAH a emanet,hepinizi seviyorum
balım yoktum bir haftadır,özgürlüğüme bu gün kavuştum:teytey:özledim burayı ve sizleri:1hug:görüşmeyeli nasılsın?günler geçiyo dimi balım ya?mehtabı 4 gözle bekliyorum vallaaso nolmuştu tatlım sana nerelerdeydin:uhm:
balım yoktum bir haftadır,özgürlüğüme bu gün kavuştum:teytey:özledim burayı ve sizleri:1hug:görüşmeyeli nasılsın?günler geçiyo dimi balım ya?mehtabı 4 gözle bekliyorum valla
balparem hayatım ben yinemi şafak yanlış yazdım ya:))o kadarda askerime günü gününe defter tutuyorum hay allahkaydirigubbakcemile3bak yoksa 12 yi geçince diemi hesapladın?kız yanlış gitmiyim rezil olmıyım benimkine dalga geçer valla:roflol:
offffffffffffffffffffff sadece sizemi sanki banada geçmiyo zaman yeni olmasamda banada geçmiyo işteee ölüyorum hasretten yaa
offffffffffffffffffffff sadece sizemi sanki banada geçmiyo zaman yeni olmasamda banada geçmiyo işteee ölüyorum hasretten yaa
gamzecim öyle iyi anlıyorumki:çok üzgünüm:ama şöyle düşün eşin dönünce evinizde allahın izniyle mutlu mesut yaşıycaksınız:asigim:ama bizkaydirigubbakcemile3
doğrusun canım bugünü çıkardım ben bitti sayılır
defter işi bende de var ya roman yazıyorum kendi çapımda
zuzu böyle yapma canım ama:çok üzgünüm:geçer ALLAHın izniyle GEÇİCEKTE...aklına hep güzel şeyler getir,sağ salin dönücek,kavuşucaz de...burda beraber paylaşırız sıkıntını,hepimiz aynı duyguları yaşıyoruz..Şafak :3 9 3 bitmiyo gözyaşlarım dinmiyooo çok özledim
içimden bişiler gidiyo hergün canım azalıyor çok özledim..........
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?